:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 340
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Талант от "Литекс" е под въпрос за "Славия"

СНИМКА: БГНЕС
Красимир Балъков
Новият голям талант в "Литекс" - Кирил Десподов, е под въпрос за домакинството срещу "Славия" в неделя, съобщи треньорът на тима Красимир Балъков. Юношеският национал, който влиза в трансферните планове на "Лацио", лекува вирусно заболяване и това може да му попречи да играе срещу "белите". Проблем пред треньора е и отсъствието на Омар Косоко. Бившият играч на ЦСКА претърпя операция от херния и е заминал да се лекува във Франция.

"Предстои ни един от най-тежките мачове за сезона, тъй като "Славия" взе точки от първите три отбора в класирането - коментира Балъков. - За нас е по-важно не как ще играем, а да взимаме точки. Основният ни проблем е да държим нашите млади футболисти здраво стъпили на земята. След последните два мача - победата над "Черно море" и равенството с "Левски" в София, те натрупаха самочувствие и аз съм много доволен от това как те изпълняват поставените им тактически задачи. Понякога обаче те имат твърде голям респект от отбора, срещу който играят. Вярвам, че с още няколко победи ще преодолеем и тази слабост."
772
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД