:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 238
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Капитанът Енев: Такава радост не съм изпитвал като тенисист



Капитанът на националния отбор по тенис за мъже Тодор Енев не можа да си намери място от вълнение след вълнуващия успех в гостуването срещу Латвия за купа "Дейвис". През уикенда нашите спечелиха с 4-1 в Юрмала благодарение на героични успехи на Димитър Кузманов на сингъл и на Тихомир Грозданов и Илия Кушев на двойки.

"Ако трябва да съм честен, изпитах такава радост, каквато не съм изпитвал дори по времето, когато аз бях на корта - сподели треньорът Енев. - Изградихме страхотен колектив, бяхме сплотени и концентрирани, което закономерно доведе и до този успех."

В протоколния последен мач поединично в неделя Александър Лазов победи Рудолфс Меднис с 6:4, 6:1 и само оформи крайния резултат. С успеха България се класира за 1/4-финалите във II група на Евро-африканската зона от неофициалното световно първенство за мъжки отбори за първи път от 2010 г.

През юли българският състав ще гостува срещу Люксембург, който се наложи над Мадагаскар с 3-2. Двубоят ще се проведе в периода 17-19 юли, а победителят от него ще срещне по-добрия измежду Унгария и Босна и Херцеговина в директен сблъсък за изкачване в I група.
1083
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД