:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Рейтингът на Путин стигна 88%

и удари 15-годишен рекорд, сочи изследване на Общоруския център за изучаване на общественото мнение ВЦИОМ, предаде ТАСС. Около 7% не одобряват руския президент. Изследването е традиционно, прави се всеки март в навечерието на избирането му за президент за първи път. В същото допитване 88% от руснаците посочват, че не искат да емигрират. Междувременно сайтът на Кремъл публикува снимка на Владимир Путин с председателя на руския Върховен съд Вячеслав Лебедев в резиденцията Ново Огорьово. Спекулациите защо руският президент не се е показвал публично от 6 март продължават, независимо че говорителят му Дмитрий Песков заяви неколкократно, че Путин е здрав и работи. Вчера президентът се срещна с председателя на Върховния съд Вячеслав Лебедев, съобщи пресслужбата на Кремъл.



Швеция ще разположи войски

на стратегическия балтийски о. Готланд, съобщи в. "Файненшъл таймс". От десетилетие там няма войници, но засилването на руското присъствие в Балтийско море кара Стокхолм отново да изпрати хора на стратегическата позиция. Министърът на отбраната Петер Хултквист посочи, че би препоръчал разполагането на около 150 войници на Готланд. Островът е разположен между Швеция и Латвия, в Балтийско море. Стокхолм ще засили и военните учения на флота, пехотата и военновъздушните сили около Готланд. Швеция заяви, че ще увеличи харчовете си за отбрана с 6.2 млрд. крони (677 млн. евро).



Дипломат №1 на ЕС се извини

на Гърция, след като употреби конституционното име на Македония, пишат македонските медии. На пресконференция на 4 март в отговор на журналистически въпрос, свързан с политическата криза в страната, Федерика Могерини няколко пъти е казала Република Македония, вместо Бивша югославска република Македония (БЮРМ). След реакцията на гръцките евродепутати Могерини публично е пояснила защо е направила грешката. "Винаги ползвам името БЮРМ. Понякога се случва да направите грешка. Особено когато 24 часа и седем дни в седмицата се занимавате с кризи. Извинявам се заради това", заяви тя.

1
1619
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
13 Март 2015 21:46
Рейтингът на Путин стигна 88% и удари 15-годишен рекорд

Простете, но не може ли да се каже просто: 88% от руснаците одобряват президента си?
Що за изрази, като "рейтинг" - какво означава това, на човешки език? "15-годишен" - доколкото си спомням, Н.В.Пр. г-н Путин не може да има по-дългогодишен "рейтинг", защото е президент от около 15 години.
А "рекорд" как следва да четем?
Имам предвид без брошура с указания
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД