:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Стотици жители на Ню Йорк

протестираха срещу полицейското насилие над чернокожи, предаде тв Ен Би Си. Демонстрацията започна от "Юниън Скуеър" в Манхатън, след което тълпата премина по Бруклинския мост и доведе до частично спиране на движението по съоръжението. Подобни демонстрации се проведоха и в още няколко щата.



Евродепутати искат здравни въпроси

да бъдат изключени от преговорите между ЕС и САЩ за сключването на Трансатлантическото търговско и инвестиционно партньорство, съобщи електронното издание "ЮрАктив". За това вече гласуваха депутатите от Комисията по околна среда, обществено здраве и безопасност на храните в ЕП. Според тях в преговорите не трябва да присъстват въпроси, свързани с услугите от общественото здравеопазване, ГМО, използването на хормони при отглеждането на едър рогат добитък, клонирането и регламента за химикалите REACH.



1
856
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
16 Април 2015 08:29
Налага ни се американски начин на живот за нас ще бъдат всички отрицателни странина този живот, комбинирани с мизерни заплати, а за американците високи заплати. Ние се превръщаме в латиноамериканска република, но вместо диктатори имаме ибрикчии. Надявам се обаче, че по-умните държави като Чехия, Унгария и др. да не устоят дълго и да повлекат крак в правилната посока.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД