:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,005,044
Активни 383
Страници 2,967
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Мандалото хлопна

Пърха си прелитащият над печата и що да чуе? - хлоп, хлоп, хлоп. Гледа "Труд" и чете: "Слагат край на остъклените тераси". Поправките в Закона за етажната собственост означават, че който си е остъклил балкона - остъклил го, за останалите мандалото на верандата хлопва.

Още по-тревожно е положението в армията. Чорба, каша, боб, фасул... който ял - ял! "Войската остана без чорба, ще дават пари за сандвичи" ("24 часа"). В понеделник "изтичат всички договори на фирмите, които доставят продукти за армията, а обществената поръчка за избор на нови доставчици така и не е обявена. (...) Близо 10 000 войници и офицери ще минат на сандвичи". Сънувал ли е някога картоиграчът лорд Сандвич, че откритието му ще има и военно значение!

"Преса" пък би рекла който пил - пил: "Половин година затвор за 12 литра ракия". Мъж от Малко Враново, Русенско, задигнал домашна сливова за 96 лв. от своя съселянка "в условията на опасен рецидив и продължавано престъпление" - и за него хлопва резето на килията. От друга страна, селянката трябва да си направи по-здраво мандало на избата, ако иска да си пази дестилата. Или да го изпие навреме.

Има и друго решение според "Стандарт": вместо мандалото - да хлопне тиганът. "Люта македонка преби гадже грък", пише вестникът, който описва драмата на "слабичкия физически мъж, който не можал да издържи на атаките на едрата нашенка, която в яда си го фраснала по главата с тигана". 22-годишният Стефанос имал неблагоразумието да се скара среднощ с момата от Благоевград и тя го хлопнала. Лекари описват жертвата като "нормално и симпатично, но бито и уплашено момче".

За разлика от него мъжете в Австрия са доволни и щастливи, защото "Бордей в Залцбург пусна всичко безплатно" ("Монитор"). В знак на протест срещу данъчната политика на властите местният "цар на проституцията" Херман Мюлер пуснал безплатен алкохол и пеперуди (в стомаха, хахаха).

Който намазал - намазал.
1368
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД