:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 549
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Христо Комарницки
Туш!!!
7
1988
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
12 Юни 2015 19:25
Бъчварката страхуват ли я
12 Юни 2015 20:05
И Калфата го страхуват! (Атанасе, взе ми думите от клавиатурата!)

Duzov, къде си? Приключих с ангажимента си, така че можем спокойно да изконсумираме баса! Ето ти адрес – gigiotsega@gmail.com, на който да се уговорим. Още малко off-topic, за което се извинявам на всички, но най-вече на г-н Комарницки!

Притеснена съм от силното противопоставяне „леви”–„десни”. Затова призовах за „мирно съвместно съществуване”, тъй като този Форум е на всички. Това стана след челен сблъсък с „девойка” от форума, на чиято провокация не издържах и изригнах неконтролируемо (за което не съжалявам!). Ще реагирам винаги, когато към мен (и останалите „десни” се насочват преки подигравки, завоалирани така, че всеки да се вторачи във формата, а не в съдържанието. Защото постът на „девойката” бъкаше от обръщения „вие”, т.е. НИЕ, които сме били „използвани в тоалетната на амбасадаТА за хигиенни нужди (цитирам по памет), за да не си били цапали некои хора кунките”!

Къде беше редакцията и защо никой друг не реагира? Защото българинът не реагира на нищо! Аз обаче съм устроена (и възпитана) така, че да се защитавам срещу всяка провокация. А защо реагирах по начин, който стъписа всички, включително и мен? Защото явно е бил единственият правилен начин, тъй като ми дойде отвътре – треперех цялата! Направих го обаче без да използвам нито една квалификация по отношение на когото и да било!!

Надявам се с това да се сложи край на откровените подигравки и злобни задявки с „инакомислещите” в този Форум, в който болшинството сте „с политкоректно мислене”, а ние сме само 1/3. Защото аз нямам никакъв проблем да си говоря по тъмна доба, по негово желание, например с Атанас Димитров (извинявай, Танасе, споменавам те днес тук за трети път - лоша реклама няма !), който е еманация на „лявото” в този Форум. А за всички, които желаят, оставям на разположение горния мейл за няколко дни, за да излеят в него „неизлятото” към мен - все едно за добро или за лошо! След което ще го закрия.

Накрая, да честитим на Баце (и на Джиджи) утрешния рожден ден, тъй като по невнятни за мен причини звездите са отредили Той да ми бъде астрален близнак???!!



12 Юни 2015 20:10
"цункай джиджи"
12 Юни 2015 20:12
Днес нещо.... и бледо, и без характер, без нищо.
Карай. Тия дни беше велик
12 Юни 2015 21:00
И ваште очи
са сухи и неми –
такива големи,
мъчително тъжни очи...
И в тех е стаен
ужас свиреп


И двамата са на изключително неподходящи за тях места (нямам предвид зад щитовете). Иначе ги подкрепям за пенсиите на тези и онези мързеливци!
12 Юни 2015 22:37
За карикатурата -



Малко извън темата, но ...
Duzov, къде си? Приключих с ангажимента си, така че можем спокойно да изконсумираме баса


Тук съм Джиджи! Виж си имейла!
13 Юни 2015 15:20
Джиджи
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД