:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 299
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

И Естония ще строи ограда по границата с Русия

Естонските власти възнамеряват да построят стена на сухопътната граница с Русия, съобщи ТАСС, като се позова на естонския в. "Постимеес". Предвижда се стената да бъде висока 2.5 метра и дълга около 108 километра. Планира се да има също така заграждение, възпрепятстващо движението на диви животни. В блатистите участъци няма да има ограда, а само гранични стълбове и контролна бразда. За охрана ще бъдат използвани също така видеокамери и безпилотни самолети. Работата по укрепване на границата трябва да започне през 2018 г., а проектът ще струва 71 милиона евро. В началото на месеца за подобна инициатива съобщи МВР на Латвия, която планира да построи ограда на руската си граница срещу нелегалните имигранти през следващите четири години и която ще струва 17 млн. евро. Украйна също в момента изгражда гранична стена на границата си с Русия, за която са отделени стотици милиони евро.

По разпореждане на Роспотребнадзор руските магазини започнаха вчера да изтеглят от продажба почистващи препарати на европейски и американски компании, съобщиха руските медии. Те са определени като "несъответстващи на нормативните изисквания за безопасност", посочва на сайта си надзорният орган. Сред забранените препарати попадат на продукти на компаниите Henkel, Colgate-Palmolive, Procter & Gamble, Werner & Mertz GmbH, The Clorox Company и др.
6
1112
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
25 Август 2015 19:44
***
25 Август 2015 20:22
В блатистите райони на Естония живеят духове - утрините там са тихи ...
25 Август 2015 20:28
По-добре да вземат да спретнат firewall за руски IP-та, а?
26 Август 2015 06:49
Аз се чудя на руските поданици във форумите защо въобще влизат в измисления от т. нар. "Запад" интернет. Нали в тяхната страна щяха да си правят собствен, руски такъв? Малко принципност трябва. Сега веднага ще получа обвинения в глупост. Значи който им казва истината в очите, веднага става глупав?
26 Август 2015 12:52
Сега веднага ще получа обвинения в глупост.
Няма как да не получиш след това ти писание. А си си въобразил, че ти знаеш истината. Между другото Русия има страшно голям проблем от емигранти от Украйна, и балтийските страни, както и от Азия. Преди 2 седмици една ленинградчанка ми разправя, че като отишла на гарата на Петербург не могла да види славянски физиономии.
26 Август 2015 17:46
Марксе,само узбеките в Питер са над милион,отделно другите...таджики,азери,китайци,а напоследък и индийци. Последните са готови да работят за 7-8 долара в ден.. Пълно е с коли с естонска,литовска и латвийска регистрация. Мигрантите от Азия са наистина проблем. Украинците също. Много западенци,които са фенове на Майдана,ама работят в ненавистната им Московия.
NSTA,къф си ти ,че да казваш кой къде да пише. Интернета ли си измислил,собственик на сайта ли си? Може би модератора на сайта трябва да разгледа "творчеството ти". Освен провокации,ненавист и обиди към форумците,друго няма. А за това си има наказание.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД