:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 94
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО



Samsung Galaxy S6 Edge+



дебютира в магазините на Мтел в края на седмицата. Дизайнерското устройство се продава в златно и черно, а цената му е 50 лева на месец с тарифния план "Мтел Безкрай 50". Новият смартфон има 5.7-инчов Quad HD Super AMOLED двойно извит екран. Edge+ идва и с повече памет - 4GB RAM. Сканирането на пръстови отпечатъци, защитата на картата и уникалната система Knox гарантират сигурната и комфортна употреба на Samsung Galaxy S6 Edge+.





Отстъпка до 150 лева



на мобилни устройства предлага "Теленор". Предложението важи до края на месеца и е при плащане в брой и подписване на нов договор или преподписване на съществуващ договор за тарифните планове "Резерв Стандарт", "Резерв" и "Нонстоп" с месечна такса от 19.99 лв. или повече. Сред устройствата с отстъпка са HTC One M9, LG G4 Leather Edition и Flex 2, Samsung Galaxy S6 64GB (с отстъпка от 150 лв.), както и HTC One M8 и Desire Eye, Lenovo Vibe X2, Huawei P8 и други, като офертата е валидна за нови и настоящи абонати на "Теленор".
977
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД