:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Плейоф

за Евро 2016, реванш: Ирландия - Босна и Херцеговина 2:0 (Уолтърс 24-д, 70) (в първия мач 1:1).



Радикални ислямисти отправиха

заплаха към белгийския футболен клуб "Мехелен". Сайтът на отбора беше атакуван от хакери, които поставиха на челната страница флага на "Ислямска държава". Белгийските власти и ръководството на клуба започнаха разследване на атаката.



Ивица Олич ще сложи край

на кариерата си в националния отбор на Хърватия след края на Евро 2016. 36-годишният нападател обяви, че след лятото на следващата година ще играе само на клубно ниво. В момента той е футболист на "Хамбургер", а преди това е играл за "Динамо" (Загреб), ЦСКА (Москва), "Байерн" и "Волфсбург".



Изненадващ трансфер

ще осъществи италианският национал Андреа Пирло (36 г.). Президентът на турския "Анталияспор" Гюлтекин Генджер се похвали, че опитният халф ще играе за отбора до януари 2016 г., когато ще се върне в "Ню Йорк Сити" за началото на предсезонната подготовка. За 8 мача за "Анталияспор" Пирло се очаква да получи около 2 млн. евро. В отбора от лятото играе Самуел Ето`о.



"Байерн" е постигнал

споразумение за удължаване на договора на германския национал Жером Боатенг (27 г.) до лятото на 2021 г. Ръководството на клуба води преговори за преподписване още с вратаря Мануел Нойер, Томас Мюлер и Давид Алаба. Испанският халф Чаби Алонсо обаче ще напусне "Байерн" през юни 2016 г., когато изтича контрактът му. Пред него има вариант да се върне в "Ливърпул", където бе от 2004 до 2009 г.



"Ливърпул" е започнал преговори

за привличането през зимния трансферен прозорец на крилото на "Шалке 04" Льорой Сане (19 г.). Според в. "Билд", ръководството на клуба от Гелзенкирхен е отхвърлило първата оферта от 10.5 млн. паунда. Сане, който има 5 гола и 4 асистенции от началото на сезона, представлява интерес също за "Манчестър Юн" и "Арсенал".
528
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД