:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 272
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Босът на "Локо" (Пд) обеща готов стадион

Новият собственик на "Локомотив" (Пд) Христо Крушарски обеща, че стадионът на клуба ще бъде готов за началото на пролетния дял от първенството. Пред Sport7 бизнесменът гарантира, че всички реконструкции по съоръжението ще бъдат завършени дотогава и ще остане единствено да се постави козирката. Крушарски разкри, че се е срещнал с кмета на Пловдив Иван Тотев и с него са обсъждали взимането на базата на "Локо" на концесия за 30 години. Босът на клуба иска да се оправят хотелската част и спортната зала на стадиона, както и да построи спортно училище до съоръжението.

"До момента съм вложил 400 000 лв. в "Локомотив" - каза още Крушарски. - Клубът дължи 1,6 млн. лв. на НАП, които ще разсрочим за 3 години. За да си покриваме всичко, бюджетът ни трябва да бъде 3.5 млн. лв за сезон. С тях целим добро класиране."

Бизнесменът разкри и как се е съгласил да започне да помага на клуба. "Винаги съм си патил от приятели и този път попаднах на Христо Бонев. Той успя да ме убеди и да ме включи в екипа си. Първо му обещах да помогна с една сума, но дойде мачът с "Левски" (1:0), след който се върна страстта ми към футбола", обясни Крушарски.
498
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД