:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 221
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Реал" ще бъде изхвърлен от турнира за Кралската купа

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Антигероят за "Реал" Денис Черишев (вляво) атакува с топката по време на мача с "Кадис", който може да се окаже последен за мадридския гранд в турнира за Купата на краля на Испания.
"Реал" (Мадрид) най-вероятно ще бъде изваден от турнира за Купата на краля на Испания заради неправомерно използване на наказан футболист. Руският национал Денис Черишев беше пуснат като титуляр и игра до почивката при победата с 3:1 навън над третодивизионния "Кадис" в първи 1/16-финален мач. Халфът дори вкара първия гол за успеха в 3-тата мин. Оказа се обаче, че Черишев е нямал право да играе, тъй като има действащо наказание за този турнир, докато през миналия сезон е бил във "Виляреал".

От "Кадис" реагираха веднага и подадоха жалба. По правилника на испанската футболна конфедерация сега резултатът от мача трябва да бъде анулиран, а "Реал" да бъде дисквалифициран. Решението ще бъде взето днес.

Спортният директор на мадридския клуб Емилио Бутрагеньо и треньорът Рафаел Бенитес заявиха, че в "Реал" не са били известени за санкцията на Черишев, а и самият футболист не е знаел, че няма право да играе. Ситуацията се изяснява първо на тв коментаторите, а след това и на феновете на "Кадис", които започнаха да скандират "Черишев, обичаме те!". Това вече провокира реакция на "Реал" и руснакът е сменен след първата част.
938
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД