:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 220
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Полицията в САЩ издирва фургон,

който е бил откраднат заедно с ценен товар - картини на Анри Матис, Марк Шагал, Миро и други произведения на изкуството. Стойността на откраднатото е около 250 000 долара, пише в. "Лос Анджелис таймс". Камионът изчезнал от промишлена зона в град Чатсуорт още на 20 ноември м.г. Според служител в полицията сега се прави подробен опис на съдържанието, сред което са образци на скулптурата, живописта, щампи, колекционерски изделия от стъкло, предмети с антикварна стойност. Не се разкрива името на притежателя на товара. Остава неясно защо ценностите са се съхранявали в товарния фургон в складова зона, коментира ТАСС.



"Ислямска държава" унищожи

най-стария християнски манастир в Ирак, предадоха агенциите. В продължение на 1400 години манастирът "Свети Елия" в Мосул е устоявал на природни катаклизми и човешки посегателства. Сателитни снимки, с които се е сдобила АП, показват, че той е унищожен напълно от джихадистите. Агенцията цитира преподобния Пол Хабит Хабиб, който живее в Ербил, че разрушаването на манастира е знак за желанието на ИД да сложи край на присъствието на християни в Ирак. "Ислямска държава" пусна на свобода 270 от общо 400 цивилни, които отвлече при превземането на квартал в сирийския град Дейр аз Зур. Групировката е оставила в затвора мъже на възраст от 14 до 55 години за допълнителни разпити. Терористичната групировка потвърди вчера смъртта на екзекутора от видеозаписите с обезглавявания на западни заложници, известен като Джон Джихадиста.
592
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД