:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 308
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Гръцки фермери може да блокират

границата с България в знак на протест срещу проектозакон за увеличаване на данъците, предаде електронното издание GRReporter. Те протестират срещу пенсионната реформа, която правителството възнамерява да реализира в рамките на международния помощен план за страната. Фермерите разположиха тракторите си край пътя, който води към гръцко-българската граница, като на Промахон се намират вече 1000 трактора и с всеки изминал ден блокадата се разраства, като не е изключено броят им да надхвърли 2000, заяви Павлос Арабадзис, който е един от синдикалните лидери в Серес. Вчера в Гърция започна 48-часовата стачка на пристанищните работници и моряците, които също са недоволни от пенсионната реформа. Заради стачката са прекъснати пътуванията по всички морски маршрути.



Евродепутатите искат да намалят

допустимия процент захар в бебешките храни, предадоха агенциите. Те блокираха в сряда предложение за правила на ЕС, които биха позволили бебешките храни да продължат да съдържат до три пъти повече захар от препоръчаното от Световната здравна организация. Вместо това евродепутатите настояват за ограничаване съдържанието на захар до по-малко от 10% от общата енергийна стойност. Евродепутатите са на мнение, че ГМО и нанотехнологиите, чиито дългосрочни рискове не са все още известни, трябва да бъдат забранени за детските и бебешките храни.



619
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД