:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 112
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Рокнедин Джавади
Иран изпрати първа партида



суров петрол за Европа след постигането на историческото споразумение между Иран и световните сили за ядрената програма на страната. Заместник-министърът по петролните въпроси Рокнедин Джавади заяви, че пратката е първата от пет години насам, съобщи иранската държавна агенция IRNA, цитирана от в. "Хюриет". Джавади определи доставката като "нова глава" в иранската петролна индустрия, но не даде допълнителни подробности около нея. Според "Блумбърг" ирански представител е заявил, че танкер на френската компания Total SA е бил натоварен на 14 февруари от иранския о. Кхарг в Персийския залив, като в същото време плавателни съдове на китайски и испански компании трябва да пристигнат там по-късно днес. "Иран ще добави насрещен вятър на пазара", заяви Дейвид Ленъкс, анализатор в компанията Fat Prophets, цитиран от БГНЕС. Страната планира да прибави още 1 млн. барела към своя добив на петрол, след като санкциите срещу нея бяха вдигнати.





Анкара намали броя



на входните визи, издавани на иракчани, в опит да намали влизането на чуждестранни бойци на нейна територия и потока от имигранти и бежанци към Европа. От 10 февруари е в сила нов режим, според него вече не може да се получава виза при пристигане на границата. За такъв документ трябва да се кандидатства онлайн.
645
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД