:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 235
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Вълшебното огледало

Стоите мирно и след 20 секунди огледалото ще има вашия 3D модел
Произведено от стартъп компанията Naked Labs, това огледало, наречено The Naked 3D Fitness Tracker, е оборудван със сензори (Intel RealSense Depth Sensors), които сканират тялото и създават 3D модел. Така програмата следи за промени на вашето тяло и ви показва негова точна "карта". Така лесно може да видите къде трупате мускули и къде - мастна тъкан. Имате достъп и до всички останали данни, които един обикновен фитнес Tracker би ви дал - тегло, обем на частите на тялото и др.

Пълното 3D сканиране на тялото се осъществява само за 20 секунди. През това време трябва да стоите на базата/кантар, която е свързана с Bluetooth за устройството. С едно зареждане би трябвало огледалото ви да работи до 2 месеца.

Няма никакви бутони. Няма нищо за активиране, тъй като всичко това се извършва автоматично - самото огледало има лазерни светлини, които ви показват къде точно трябва да позиционирате базата/кантар, а след като стъпите, започва да свети брояч, който отброява началото на сканирането, и кръг, който ви сигнализира, че е в ход. По подобен начин се показват и други уведомления, например, когато батерията е на изчерпване.

Също така, огледалото ще бъде способно да "разпознава" потребителя, който ще се качва на кантара, така че данните ще бъдат съхранявани, където трябва.

The Naked 3D Fitness Tracker е едно от малкото устройства, които наистина точно определят процента на мазнини в тялото - грешката може да е плюс/минус 1.5%.

Очаква се това устройство да бъде съвместимо с Fitbit, Apple Health и други често използваните приложения за фитнес тракинг. На пазара вероятно ще се появи през март 2017-а (сега може да бъде поръчано на цена от $ 500)

Компанията прогнозира, че тази технология ще може да се използва и при покупката на дрехи - специализирано приложение ще показва върху реалния ваш 3D модел как ще ви стоят дрехите наистина. Без да е необходимо да ги пробвате.
628
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД