:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 333
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Григор Димитров се върна 3 години назад в ранглистата

Загубата от Пабло Кареньо Буста (Исп) още в I кръг на "Мастърс" турнира в Мадрид в крайна сметка коства на Григор Димитров спад със 7 позиции в световната ранглиста и от днес най-добрият български тенисист ще е под №35. Това e най-ниското класиране в кариерата му от 8 април 2013 г., когато той отново бе 35-и.

Димитров вече няколко дни е в Рим, където ще участва на следващия "Мастъс" на клей кортове. Там съперник в I кръг му е изгряващата звезда Александър Зверев (19 г.), с когото не са се срещали на червени кортове. 198-сантиметровият германец спечели последния им мач - 6:4, 3:6, 7:5 на тазгодишния "Мастърс" в Индиън Уелс( САЩ), а Григор го победи в зала в Базел (Швейц) през 2014-а, когато Зверев бе едва на 17 г. и точно бе станал професионалист. Ако не спечели, Димитров няма да защити 45-те точки от достигането до II кръг в Рим през 2015-а (тогава го отстрани италианецът Фабио Фонини) и това може да му коства още до 2 места в ранглистата.
825
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД