:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 336
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Капитанът

на националния отбор на Белгия - Венсан Компани, ще пропусне европейското първенство това лято. Бранителят получи поредната си травма в 1/2-финалния реванш на клуба му "Манчестър Сити" срещу "Реал" (М), а като цяло пропусна 24 мача на тима си от Висшата лига.



Отборът

на Италия остана без още един футболист за Евро `16. Заради травма в слабините миналата седмица отпадна Марко Верати от "Пари Сен Жермен", на когото му предстои операция. Нападателят Алесио Черчи, който е собственост на "Атлетико", но бе преотстъпен на "Милан" и "Дженоа" през последната година, пък ще претърпи хирургическа интервенция на коляното и също остава извън строя.



УЕФА

смята да въведе нова промяна в Шампионската лига и част от мачовете вече да се играят през уикендите. Причината е сериозният интерес към турнира от държавите в Азия. Сега двубоите от надпреварата са във вторник и сряда. Предвижда се обаче някои срещи от груповата фаза да бъдат преместени в събота и неделя, за да може да се гледат от повече хора извън Европа.



"Байерн"

стана шампион на Германия за 4-ти пореден път. Баварците си осигуриха първото място в крайното класиране след успеха при гостуването на новака "Инголщад" с 2:1, като кръг преди края са недостижими на върха. Това е 26-а титла за "Байерн", който става първият отбор в Германия, печелил 4 пъти поред трофея.



Холандецът

Луис ван Гаал вероятно ще остане начело на "Манчестър Юн" и през следващия сезон, разкриха на Острова. Треньорът е подписал нов договор за наема на луксозната си къща, като той е за 12 месеца. Според британските медии напускането не стои като опция пред Ван Гаал, който пое тима през 2014 г. Холандският специалист ще има възможност да спечели Купата на Англия, като на 21 май му предстои финал на турнира срещу "Кристъл Палас".
572
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД