:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 349
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Бараж

за "А" група - събота, 19 ч.: "Монтана" - "Поморие" (съдия Ант. Попов) (по "Диема спорт")



Още един

титуляр поднови договора си с "Локомотив" (Пд). Това е десният бек Пламен Крумов, който водеше преговори с ръководството от 10-ина дни. Той преподписа за още 2 сезона.



Руският треньор на "Славия"

Александър Тарханов потвърди в интервю в родината си, че ще остане начело на софийския отбор и през следващия сезон. "Имам договор за още две години. Още не знам дали Никита Сергеев и Сердер Сердеров ще бъдат част от тима и през новия сезон. Възможно е двамата да си тръгнат, защото сигурно ще получат оферти", коментира Тарханов.



Георги Славков беше посмъртно

удостоен със званието "почетен гражданин на Пловдив". Церемонията ще се състои днес на базата на "Ботев" (Пд) в Коматево. Славков почина на 21 януари 2014 г. През кариерата си той е играл за "Ботев", ЦСКА, "Сент Етиен", "Шавеш" и др. Двукратен шампион на България с ЦСКА, голмайстор на А група с 31 попадения през 1981 г., когато става носител и на "Златната обувка".



Благотворителен турнир

в помощ на страдащия от тежко заболяване треньор Альоша Димитров ще се проведе на 4-5 юни и 11-12 юни на стадиона в столичния квартал "Бенковски". Ще участват юношеските формации на ЦСКА, "Септември", "Витоша" (Бистрица) и др.



Шампионът на Англия

"Лестър" привлече вратаря на "Хановер" Рон-Роберт Цийлер (27 г.). Световният шампион с Германия от 2014 г. подписа договор с новия си клуб за 4 сезона. "Лестър" ще плати за Цийлер 3,5 млн. евро.



Още един бразилски

национал отпадна от състава за Копа Америка. Халфът Луис Густаво ("Волфсбург") няма да играе на турнира в САЩ заради лични проблеми. Селекционерът Карлос Дунга повика вместо него Уолес ("Гремио"). Преди Густаво Дунга се лиши още от Кака, който получи разтежение. Бразилия ще играе първия си мач рано в неделя сутрин наше време срещу Еквадор, като в група В са още Перу и Хаити.

493
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД