:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 346
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Петев остава оптимист въпреки поражението

СНИМКА: БГНЕС
Ивайло Петев
Селекционерът на националния отбор Ивайло Петев не беше особено словоохотлив след срамното поражение от Япония на турнира. Специалистът все пак заяви, че въпреки неуспеха играчите му са показали и някои положителни неща в представянето си.

"Поздравления за японците за цялостната им игра в този мач - коментира Петев. - Всички ние обаче сгрешихме. Сгреших и аз, сгреши и отборът, имаше и много индивидуални грешки, особено в защита. Но ако гледаме по-общо, имаше възможност да стигнем и до равенство преди почивката. Колкото и да са тежки такива поражения, аз искам да гледам положително. Лошото е, че позволихме твърде много атаки на противника и това постоянно водеше до наши грешки. Още веднъж поздравления за отбора на Япония."

На свой ред треньорът на домакините Вахид Халилходжич бе видимо щастлив от убедителната победа, като поздрави играчите си за представянето им. Босненецът изрази и леко притеснение от пропуснатите от отбора му две попадения в мача.

"Страхотен мач от моите момчета! В атака показахме, че сме просто великолепни. Искам да ги поздравя за всичко, което показаха на терена. Но ме притесняват тези два гола, които допуснахме, те не трябваше да падат И все пак - браво за тези футболисти. Преди мача им казах да покажат истинските си възможности и те го направиха. Искам да покажат същото и в квалификациите за световното първенство", каза още Халилходжич.



7
732
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
03 Юни 2016 21:16
"...треньорът на домакините Вахид Халилходжич...."

Мисля, че той беше откривателя на Гонзо/Рензо за големия футбол Месец-два след като го взе в Рен обаче, пое ПСЖ и остави други да се дивят на таланта на Минотавъра от "Столипино".
04 Юни 2016 11:15
Не би следвало да сме изненадани,че представител на чорбариатът показва неинформираност.Съвсем друг треньор купи Гонзо,а Халилходжич дойде след това.Разбирам,че некомпентността се използа,за да бъде уязвен Гонзо,но пък от друга страна не бива да забравяме,че нищонезначещата абревиатура беше на абонамент при Гонзо.
И все пак,за да подобрим информираността на чорбариата....треньорът е Филип Бержеро.
"Във всяка футболна структура-по една нищонезначеща абревиатура."
04 Юни 2016 12:09
Горната информация беше липсващото парченце в пъзела на схващането ми за мирозданието
04 Юни 2016 12:54
Ето и следващото:
Инджов: Както имаше два синода, така може да има и два отбора „ЦСКА”

Великите геометрични приключения на чорбата продължават. Свидетели сме не просто на Централен дом с периферни домове, а на два централни дома. Отиваме на къмто елипса - един вид. Е, там става дума за фокуси и е възможно от централен дом да имаме име с фокусен дом, но ще видим геният на Паслар какво ще роди.
04 Юни 2016 17:07
.Съвсем друг треньор купи Гонзо


А-а, значи този го беше хванал да пуши....
04 Юни 2016 22:01
Дали не беше мирозНанието
05 Юни 2016 11:21
Точно си е мирозДание, дедоминчо, още му се вика Вселена.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД