:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 294
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

 
VIVACOM ще зарадва почитателите на таблетите



с модела на Lenovo - Tab 3 7, който беше представен на Световния мобилен конгрес в Барселона. Той ще е в магазините на оператора от понеделник. Таблетът разполага със 7-инчов IPS дисплей и 1GHz 4-ядрен процесор. Tab 3 7 ще се предлага на цена от 1 лв. с план iTraffic XXL. Bluetooth колонка Logitech X50 може да се купи отделно по цена за VIVACLUB лоялни клиенти.



Проект на постановление, което



определя кои разходи по новите европрограми са допустими и ще бъдат разплащани от ЕК, е публикуван за обществено обсъждане на портала за публични консултации Strategy.bg. Общото положение за всички оперативни програми в новия период 2014-2020 г. е, че "разходите са допустими за финансиране, ако са направени от бенефициент и са платени в периода между 1 януари 2014 г. и 31 декември 2023 г.", става ясно от проекта.



Как ще работи схемата



"Енергийна ефективност за малките и средните предприятия" по новата оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност", ще разясняват днес във Враца министър Божидар Лукарски и служители на икономическото ведомство. Информационното събитие ще започне в 10 ч. в залата на местната Търговско-промишлена палата.

596
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД