:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 328
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

50 000 долара

очаква "Локомотив" (ГО) от казахстанския "Кайсар" за Матиас Курьор, чиято продажба във водения от Стойчо Младенов тим се очаква да бъде приключена тази седмица. Горнооряховци вероятно ще трансферират и Юлис Ндонг, към когото имало интерес от два български клуба. "Локомотив" заминава на 18 януари на лагер в турския курорт Анталия, където ще изиграе 8 контроли.



Димитър Макриев

вкара петия си шампионатен гол за сезона за "Неа Саламина" при победата с 2:0 над гостуващия АЕЗ (Закакиу) в последен мач от 18-ия кръг на кипърската Първа дивизия. Българският нападател игра цял мач и бе точен в 36-ата мин. Води АПОЕЛ с 43 т., пред АЕК (Ларнака) с 42, АЕЛ с 40 и др. "Неа Саламина" е на 6-о място с 26 т.



"Реал" (М)

преотстъпи норвежкия национал Мартин Йодегор (18 г.) на холандския "Хееренвеен" до лятото на 2018 г.. Тийнейджърът бе привлечен през януари 2015 г. при мадридчани с имиджа на футболен вундеркинд, но не успя да се наложи и играе основно за дублиращия състав на "Реал".



"Севиля"

привлече под наем до края на сезона от "Интер" черногорския национал Стефан Йоветич, като има възможност през лятото да купи нападателя за 14 млн. евро.



"Вердер"

преотстъпи до лятото на 2018 г. на "Метц" френския защитник Фалу Диане, който е започнал кариерата си именно от там.



1.22 млрд. евро

са приходите на Франция от провеждането на европейското първенство по футбол през лятото, според изследване на спортното министерство на страната. По време на турнира страната е била посетена от 613 000 туристи, като всеки от тях е прекарал средно по 7.9 дни, като е харчил по 154 евро на ден.
557
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД