:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 342
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Верея"

подписа договор за 2 години с бившия играч на "Локомотив" (Пд) Ясин Амрауи (21 г.). Той е юноша на "Нанси", бил е още във втория тим на "Реймс".



"Дунав"

очаква още трима нови играчи, освен албанския нападател Ндуе Муйеци ("Пирин") и защитника Христофор Хубчев ("Берое"). Набелязани са вратар и двама халфове. Русенци ще имат лагер в Турция от 19 януари до 3 февруари, като ще играят с украинския "Ворскла", румънския "Спортул" (Студенцеск), молдовския "Милсами" и руския "Уфа".



Тренировки

със "Славия" започна нападателят Наско Милев (20 г.), който дни по-рано прекрати договора си с "Ботев" (Пд). Футболистът е започнал преговори с ръководството на столичния клуб за личните си условия. Междувременно стана ясно, че контрактът със "Славия" на талантливия халф Янис Карабельов (20 г.) е изтекъл. Той още не го е подновил, тъй като има вариант да си намери отбор в чужбина.



Грипът

в "Монтана" продължава да засяга футболистите. Юлиян Чапаев и Иво Малинов се излекуваха, но пък новите болни са Андреас Васев, Александър Славейков и новопривлеченият английски вратар Корин Брокс. Треньорът Атанас Джамбазки пък освободи дошлите на проби двама италианци.



Лошото време

наложи отлагането на старта на зимната подготовка на "Спартак" (Плевен) от 12 за 15 януари. Тимът заминава на лагер в Петрич от 31 януари до 12 февруари, като ще играе там 5 или 6 контроли.
557
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД