:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Стотици хиляди иранци се стекоха вчера на погребението на бившия президент на страната Акбар Хашеми Рафсанджани, което се състоя в столицата Техеран. Духовният лидер на страната аятолах Али Хаменей предвождаше церемонията. Рафсанджани, който беше начело на Иран от 1989 г. до 1997 г., почина в неделя на 82 години след инфаркт.
Върховният съд на Венецуела обяви за невалиден

вота на недоверие, гласуван от парламента срещу президента Николас Мадуро, и приемането на резолюция, с която се настоява той да напусне поста си, предадоха информационните агенции. Според върховните магистрати парламентът не разполага с пълномощия, които да му позволят да отстрани от власт държавния глава. На 15 ноември 2016 г. Върховният съд постанови, че парламентът е длъжен да прекрати подготовката на процедура за търсене на "политическа отговорност" на президента и забрани на депутатите "да призовават към действия, които нарушават обществения ред".



Осъден за 22 убийства руснак



е обвинен за извършването на други 47, предаде "Интерфакс". През 2015 г. Михаил Попков от град Ангарск беше осъден на доживотен затвор при много строг режим за убийствата на 22 жени. Той обаче е разследван за още 47 престъпления, след като в интервю за местна медия призна, че стои зад 60 убийства. За всяко от тези 47 убийства следователите трябва да съберат доказателства. Преди години нашумелият сериен убиец Андрей Чикатило беше осъден за 53 доказани убийства, а той беше признал, че е извършил 56, припомня "Интерфакс".
785
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД