:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

В "Лудогорец" очакват спад на формата през пролетта

Плейофите ще бъдат много интересни и оспорвани, обяви директорът Петричев
СНИМКА: БГНЕС
Изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев (вдясно) и колегата му от "Аурубис" Тим Курт представиха вчера съвместния проект в подкрепа на младите таланти.
Напълно възможно е да има спад или лъкатушене във формата на отбора ни след отпадането от европейските клубни турнири. Това призна пред журналисти изпълнителният директор на клуба от Разград - Ангел Петричев. Той допълни, че с футболистите от тима се работи в тази посока, като целта е да се поддържа високата им мотивация до края на първенството.

"Не се смятаме за сигурни шампиони. Да, сериозната разлика пред следващите отбори в класирането ни прави фаворит за спечелването на титлата, но има все още да се изиграят 15-ина мача, в които ще се разпределят доста точки. След отпадането ни от Европа е нормално да има колебливи игри от страна на отбора, очакваме да се появят и други подводни камъни", обясни Петричев.

Директорът на шампионите каза още, че според него, през пролетта отборите от Първа лига играят доста по-силно, отколкото през есента. Той очаква кризата в "Левски" да отмине скоро, което ще направи мачовете от плейофната фаза още по-интересни и така на тях ще има повече публика.

"За нас е по-добре да имаме силни конкуренти в България, защото при слабо първенство трудно можем да поддържаме ниво в Европа", каза още Петричев. Той разкри също, че в полезрението на треньорския щаб на "Лудогорец" влизат четирима футболисти от юношеския тим, които са водили подготовка с тима през зимната пауза. Някои от тях вероятно ще получат шанс за изява в оставащите мачове от първенството.

За следващия двубой - днешното гостуване на "Нефтохимик", шампионите ще могат да разчитат на титулярния си защитник Йордан Минев. Той се контузи при равенството (0:0) с ФК "Копенхаген" в реванша от Лига Европа миналия четвъртък и пропусна победата над "Верея" с 4:0 за първенството. Вместо него в защитата игра халфът Лукас Саша. Днес Минев ще е титуляр отляво, тъй като Натаниел е наказан.



842
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД