:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 583
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Хибридно ми е

Според Тълковния речник хибрид е организъм, получен в резултат от кръстосването на различни видове, сортове, раси - карашък. Съществуват хибридни домати, хибридна овца, хибридни велосипеди и автомобили, хибридна война. Според речника хибридната война е "термин, който се появява в края на 20 век в САЩ за означение на нестандартна военна стратегия, инкорпорираща в себе си бойни действия, диверсия и кибервойна". За еманация на хибридното зло прогресивното човечество счита Руската федерация - твърди се, че руската държава е отровила сърцата и умовете на половината свят. Тоест западната пропаганда признава, че руската пропаганда е далеч по-ефективна.

Така вчера "24 часа" се пита дали бившият посланик Елена Поптодорова не е станала жертва на хибридните осколки, прехвърчащи между Варшава и Москва. "Монитор" много не му мисли и лепка етикет - "И Кадиев се включи в хибридната война". Медията твърди, че той участвал в хибридната предизборна борба, включвайки се като независим кандидат. Губи ни се логиката, но да сме живи и здрави.

Хибридна война върви между Бойчето и Корни - "Стандарт" разказва. Първо цитира Корнелия Нинова: "Борисов предложи да си пием кафенцето и да ръкопляскаме на екипите ни". "Шегувах се, да не сме гаджета да седим очи в очи и да си говорим", върнал остроумието Бойко Борисов. (Порязахме се.)

"Анатема за кремацията обяви дядо Николай", пише пък "Труд". Пловдивският митрополит - хибрид между ролекс и тапет, излязъл с открито писмо по темата: "Всеки кръстен християнин следва да бъде погребан като такъв, а не като езичник"; кремацията била въведена от нацистите, огън да ги гори! Поводът за митрополитското възмущение е, че някой решил да строи крематориум край Пловдив - и дядо поп се възпалил.

И като го знаем тоя дядо, че за няма нищо не се възпалява - става ни едно хибридно...
1092
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД