:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 444
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Галант

На Бойко феминизмът и на Корни мачизмът

Диван-чапразът - геокултурен символ.
Бойко Борисов пак си ошляпа жените публично.

"Много обичам и уважавам жените, но никога не съм се водил по женски акъл."

Тъй избоботи Бойко Борисов на пресконференция, докато обясняваше защо и как се пощипват с Корнелия Нинова на тема "ела да дебатираме като мъже".

Произнесе го съвсем спокойно, натурално, без да личи някакво притеснение, че произнася, меко казано, простащина и за пореден път се държи като чорбаджия от Любен-Каравеловите - простодушен, патриархален, в известен смисъл благороден, не прекомерно умен.

Напомняме, че Борисов се рекламира като политик, отворил широка магистрала пред женския пол - феминист и половина. Напълнил си е листите с жени, много от тях водачки - Лиляна Павлова, Екатерина Захариева, Цвета Караянчева... По техния акъл трябва да се водят следващите мъже и жени в листите - нали затова са водачки.

По личния напън на Бойко Борисов в кампанията за президент на Република България бе снесена Цецка Цачева - Майката на нацията... Горката майчица! ББ трудно или никак не прощава на жени, помрачили бойната му слава. Безследно изчезнаха от публичния живот неуспелият кандидат за еврокомисар Румяна Желева и ангелът на нотариусите Искра Фидосова - заради престъпления срещу харизмата на Бокочовека. Цецка Цачева засега е наказана само с непрестижната втора позиция в кандидатдепутатската листа на ГЕРБ в Плевен. Непрестижна е за два мандата председател на НС, но пак не е много сурово наказанието - Цачева вероятно е доволна, че не е напълно изхвърлена от листите и не е много унижавана публично от чорбаджията.

Чорбаджилъкът и галантното отношение към прекрасния пол най-добре личат в една от любимите ни снимки: Бойчето и Местан седят и се разливат по фотьойлите, Кунева и Цачева стоят диван-чапраз. Машалла!

Но това е въпрос на култура и не бива да съдим.

Има жени, които ги счупват от бой и пак си обичат мъжете.

***

Относно дебата между Бойко и Корнелия, за който сякаш са се разбрали да не се разберат.

Двамата ръмжат като боксьори преди мач и се надъхват, но работата доста прилича на улична свада, в която дуелистите нямат желание действително да се бият, но демонстрират мъжество и ентусиазъм, докато приятелите им ги възпират. И мнимият побойник крещи: пуснете ме! Пуснете ме да му напълня гърлото със зъби, искам да му изтръгна гръцмуля. И ако в някакъв момент се окаже, че никой не го държи, протяга ръце да го възпрат отново и вече крещи: Дръжте ме, да не го убия!

Тя стана една: излез навън и ме чакай!

Ако не дойда до десет минути, значи си страхливец!

3
1370
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
01 Март 2017 21:02
Слабичко, авторе, слабичко.
02 Март 2017 01:14
Баце да се явява на дебата - не е джентълментско да притиска дамата с условия.
02 Март 2017 09:16
Безследно изчезнаха от публичния живот неуспелият кандидат за еврокомисар Румяна Желева и ангелът на нотариусите Искра Фидосова - заради престъпления срещу харизмата на Бокочовека. Цецка Цачева засега е наказана само с непрестижната втора позиция в кандидатдепутатската листа на ГЕРБ в Плевен.
Забравена не само от Бочко е бившата гост-министърка!

Ушли года, как люди в черном списке.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД