:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 291
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Кандидат-депутатът Веселин Марешки обяви



пред сайта Медиапул, че ще предостави предизборната си програма само на граждани, които му се закълнат в "честност и почтеност, а не в продажност". Така той отговори на въпрос защо на интернет страницата на партията му "Воля" не може да се намери предизборната й платформа и дали тя ще бъде публикувана преди изборите. "Ами, партизански го раздаваме", пошегува се Марешки. Но след това уточни, че е готов да представи платформата си на всеки, който му се закълне в честност. "Показваме си програмата само на хора, които се закълнат в честност и почтеност, а не в продажност. Има много тролчета и ние нямаме интерес да ни крадат програмата и да ни я копират", поясни бизнесменът.



78 претенденти за влизане в 44-тото НС



са били сътрудници на Държавна сигурност или Военното разузнаване преди 1989 г., става ясно от проверката на Комисията по досиетата. Проверени са общо 4060 желаещи да станат депутати, от тях 1982 лица не подлежат на проверка, тъй като са родени след 1973 г. Най-много са в листите на коалиция "БСП за България" - 16 души, на второ място е ДПС с 9 души. Осем са сътрудниците на ДС сред кандидатите за депутати на коалиция "Обединени патриоти" и в "Движение за радикална промяна Българска пролет" на Велизар Енчев. Петима са в листите на ГЕРБ, 4 са в коалиция "АБВ - Движение 21", в листите на партия "Воля" на Веселин Марешки - 2. В Реформаторския блок са 3, в Нова република - 1, а в Движение "Да, България" - 2.

2
882
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
09 Март 2017 21:30
Показваме си програмата само на хора, които
дроб по селски териториалному. с гаринтура туба дизел менте и хапче за приспиване.
нови висоти на абсурда. лицето марешки може ли да обясни на какво основание драгият избирател ще седне да гласува за него? само защото марешки го кьефи? е, не стаа, имаме си вече Оногова, който е заел тази ниша!
10 Март 2017 09:05
Не познавам никой, който ще гласува за Марешки. А вие? И откъде тия 7% и кусур? Невероятно!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД