:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 79
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

МВР позволи предизборна блокада на границата с Турция

"Обединените патриоти" заплашиха до неделя да повторят акцията
Снимка: БГНЕС
"Обединените патриоти" спряха движението за няколко часа от Турция за България на ГКПП-Капитан Андреево, струпаха автомобилни гуми по пътното платно и символично опънаха верига като знак, че границата е затворена.
МВР позволи за пореден път политическа формация да затвори границата безнаказано. Симпатизанти на "Обединени патриоти", предвождани от лидерите си Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, блокираха трите гранични контролно-пропускателни пункта (ГКПП) с Турция, за да спрат автобуси с изселници, които пристигат, за да гласуват в неделя. Входните трасета на пунктовете бяха преградени с автомобилни гуми. Хора, някои от които в български носии и знамена, скандираха пред погледа на полицията. Организаторите решиха да спират всички превозни средства, тъй като не могат да различат изборните туристи. Шумната акция приключи около 4 часа следобед с обещанието да продължи в оставащите до парламентарния вот дни. МВР констатира, че проблеми по границата не е имало.

На 1 октомври 2014 г., няколко дни преди предсрочните парламентарни избори, партията на Николай Бареков ББЦ организира подобно мероприятие на Капитан Андреево с абсолютно същия мотив. И тогава всичко се размина без последствия.

От "Обединени патриоти" имаха намерение да проведат акцията си още в началото на март. Вчера стана ясно, че са подали уведомления до местните общини - Хасково, Елхово и Малко Търново. Получили са разрешения за мирни шествия в близост до пунктовете. По закон местните власти трябва да съгласуват издаването на разрешенията с МВР, но не са го направили.

Около 11 ч. демонстрантите спряха движението от Турция за България на ГКПП-Капитан Андреево, струпаха автомобилни гуми по пътното платно и символично опънаха верига като знак, че границата е затворена. Появи се транспарант с надпис: "Браним България, браним Европа". В блокадата се оказаха три автобуса с пътници от южната ни съседка, които търпеливо изчакаха митингът да приключи. На кръгъл час бяха пропускани само леките коли.

Едночасова блокада имаше и на ГКПП-то край Малко Търново, където бе възпрепятствано движението и в двете посоки. Там се стигна до напрежение след опитите на полицията да изтласка демонстрантите заради риск от пътнотранспортни произшествия. "По-силен отпор" са оказали двама кандидат-депутати, съобщи БНР, без да ги назове. Автобуси нямаше.

Неколкократно, за по няколко минути, протестиращи спряха движението и при граничния пункт Лесово. Там също автобуси не бяха забелязани.

Според националистите Турция подготвяла 1000 автобуса с изборни туристи. "С тези автобуси пристигат хора, на които предварително им е било заплатено или са били подложени на натиск. Целта на тяхното пристигане тук е да променят резултатите в българския парламент и да вкарат чуждоверни, турски партии в него", заяви Валери Симеонов. И се закани, че "ако турската страна в лицето на Ердоган не преустанови намесата в изборите у нас, ще блокираме границите денонощно".

От "Обединение ДОСТ", което се очаква да бъде основният печеливш от изселническия вот, обвиниха националистите в "брутален фашизъм с мълчаливото съгласие на компетентните държавни органи". Хората на Лютви Местан виждат случилото се като прелюдия към крути мерки като съкращаване на избирателните секции в Турция.

Информацията за организирано извозване на изселници към България бе съобщена от Нова тв. В понеделник автобус с 90 души е отпътувал от района на Гебзе. До изборите оттам към България ще отпътуват над 600 души с 15 автобуса. "От Бурса също тръгна автобус. На оградата на офиса, в който се извършва записването за пътуване, е закачена обява, която гласи, че се организира безплатен транспорт до България. На формуляра, закачен отвън, са записани мястото и часовете, в които автобусите ще отпътуват. До този момент пътуването се организираше с безплатни билети по редовните автобусни линии", обясни специалният пратеник на Нова тв в Турция Генка Шикерова.

От "Обединение ДОСТ" са публикували информация за местата в Турция, откъдето изселниците могат да вземат безплатен транспорт за България, информира сайтът 24rodopi вчера. Приложени са и телефонни номера за връзка с организаторите на пътуванията. Пред медията собственици на транспортни фирми са разкрили, че 100 извънредни автобуса са пристигнали в България между 10 и 19 март. А от 20 март започнал вторият, "по-активен" етап в извозването на изселниците.

------------ДАРЕНИЯ

От началото на кампанията досега физически лица са дарили в полза на коалиция "Обединение ДОСТ" почти 50 000 лв., показва публичният регистър на Сметната палата. Става въпрос за над 60 човека, от които 5-6 са с български имена. От декларациите става ясно още, че при по-голямата част от даренията става дума за лични средства и пари от трудови възнаграждения. Прави впечатление, че всички дарения са регистрирани на една и съща дата в Сметната палата - 25 февруари. Публичният регистър не отчита нито едно дарение, направено от кандидат-депутатите на коалицията.
СНИМКА: 24rodopi.com
Разписание на автобусите, които ще доведат безплатно сънародниците ни от Турция, за да гласуват.
37
4717
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
37
 Видими 
21 Март 2017 19:45
Жестока пропаганда в Турция за изборите в България
Заплашват българските мюсюлмани, че ще им забранят молитвите на майчин език
https://vesti.bg/bulgaria/zhestoka-propaganda-v-turciia-za-izborite-v-bylgariia-6066937
21 Март 2017 20:04
За съжаление сценарият за нагнетяване на напрежението е в действие. Ако се случи нещо, отговорността за това ще бъде изцяло на наглия достлушки подлец.
21 Март 2017 20:30
Слава Севрюкова е предсказала...
21 Март 2017 20:54
Интересно колко закона + конституцията са нарушени?



Чл. 42.
(1) Гражданите, навършили 18 години, с изключение на поставените под запрещение и изтърпяващите наказание лишаване от свобода, имат право да избират държавни и местни органи и да участват в допитвания до народа.


УКАЗ № 127 ОТ 09.05.2016


ПОСТАНОВЯВАМ:

Връщам за ново обсъждане в Народното събрание Закона за изменение и допълнение на Изборния кодекс, приет от ХLIIІ Народно събрание на 28 април 2016 г.
....
Българската държава дължи на своите граждани, където и да са те по света, изборни правила, които да ги мотивират да гласуват, а не да им създават пречки.
21 Март 2017 20:54
.
21 Март 2017 20:59
ПатрЕотичното крило на ДС се опитва да спре турското крило на ДС в полза на руското крило на ДС.

Какво трудно има тук за разбиране. Е, за тези, които имат партиен билет на БКП/БСП между ушите, това не е трудно, а направо невъзможно.
21 Март 2017 21:06
Българските мюсюлмани вече не са нещо което трябва да бъде толелирано и обгрижвано, а хора на които трябва да се гледа като на смъртонсна заплаха.
Мои приятели, мохамедани, вече се смятат за турци!!!
Циганите и те са се юрнали да усвояват едни пари....
Да не говорим за политиците ни! Тяхната *******

21 Март 2017 21:31
Повече от ясно е, че:
1. Мафията „БКП/БСП/ДС” се почувства застрашена в поредния маскарад, наречен избори. До подчертаем, че „заплахата” не е за Българите, а за Българските мафиоти.
2. Заплахата се състои в това, че подкрепяните от Масква родоотстъпници (рубладжии) могат да изгубят „предимството си по произход” от тези подкрепяни от Турция родоотстъпници. Борбата, както и трябваше да се очкава е между Русия и за Турция, за това кой да „освободи” България.
3. Българското Правителство, парламент и правохранителни органи вземат страна в спора между родоотстъпниците – в полза на Хаганата. Тези от Халифата са в неизгодна позиция.
4. Така наречените „обединени патриоти” са родоотстъпници от двете крила на мафията; ДС-крилото и КГБ-крилото. Заплахата от Турция обедини родните мафиоти. Това е симптоматично за бъдещето на страната ни.
5. Действията (и бездействията) на милиция, главен прокурор и парламент са противо-конституционни. Някои кандидат-депутати като Валери Симеонов и „Евро-дупетата” Ангел Джамбазов са политически престъпници. Прокуратурата е задължена да се самосезира.
6. Горепосочените „институции” са главните врагове на Българския народ. Те трябва да бъдат детронирани. Единственият законен начин да се извърши това е ЛУСТРАЦИЯ.
7. В България няма сили (реална опозиция) която да извърши действието. Необходима ни е помощ от чужбина. Най-добре би било от Европа. Европа обаче не е в състояние (или не иска) да помогне, няма армия. Вероятно ще бъдем подпомогнати от страна, която има такава.

Комплименти за zdran21 Март 2017 20:54 и за форумник21 Март 2017 20:59
21 Март 2017 21:34
Снимката е просто покъртителна и мифкоразкъртваща - български патрЕоти, облечени в стил „османлъ каяфетлия“*, отишли на границата, за да защитят българщината от османски нашественици.

* Плюс някои по-модерни с официални анцузи Lonesdale.
21 Март 2017 21:34
Някой в актуалните нарече "Обединени патриоти" "Обединени идиоти", а друг го поправи на "Обикновени идиоти".

Не съм съгласен. Те илюстрират на всички състоянието на България поне в няколко аспекта - състояние на "политическа" мисъл, състояние на пиар "мисъл", състояние на президентска институция, състояние на правителство и изпълнителна власт, състояние на МВР, състояние на местна власт, състояние на прокуратурата.

Обобщено - правят голяма услуга на всички, като илюстрират пълното загиване на българската държавност и отсъствието на възможности за промяна на това.

Лидери на две от три политически партии, одобрявани от още една "дясна" коалиция, публично заявяват, че възнамеряват да извършат престъпление по Чл. 167. (1) от Наказателния кодекс.
Който чрез насилие, измама, заплашване или по друг незаконен начин пречи на някого да осъществи избирателното си право ... се наказва с ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА ОТ ЕДНА ДО ТРИ ГОДИНИ и с глоба от хиляда до десет хиляди лева.

И правят това, като предизборен пиар.

Следователно, кандидати за основния законодателен орган, си правят кампанията за него, като публично заявяват, че ще извършат престъпление и призовават и други към извършване на престъпление. Каква законност следва да очакваме от тях в последствие ?

Прокуратурата я няма. Не се очертава и да се появи. Дали се ръководи в действията си от защитата на закона или от нещо друго ?

Извършват и друго престъпление - блокират границите на страната, като блокират пътища, с което не само нарушават права на българси и чужди граждани в България, но и пряко поставят националната сигурност и функционирането на държавата в риск.

МВР, вместо да прекрати извършваното престъпление, седи и ги гледа безучастно.

Президент, премиер, министър на МВР - никакви ги няма.

Това не е ли пълен разпад на държавата ? Какво очакваме ?
21 Март 2017 21:57
Neopol 21 Март 2017 21:34

Уважаеми, след като сте впрегнали могъщия си интелект и така добре сте анализирали тематиката, не Ви ли се струва, че нещо куца в съдебната система? Че нещо трябва да се промени?
Или и Вие мислите, че си ни е гот в блатото и всички които предлагат съдебни реформи са соросоиди, нпошници и прочее сволоч?
21 Март 2017 22:09
Изборите са право на всеки български гражданин. С решението си МВР дава "правото" на определена група хора да лишат от право на глас български граждани, по подозрение, че същите ще гласуват за БЪЛГАРСКА партия, която е призната и вписана от български съд и е регистрирана от ЦИК за участие в парламентарните избори в България!!!
21 Март 2017 22:13
Аха да река, че тези с потурите не са излизали от 19 век и ... съзрях иконата на Свети Тервел.
21 Март 2017 22:16
Това е незаконен начин да се спре влиянието на Турция върху изборите у нас.
Обаче, когато Прокуратурата бездейства с власт и не преследва, например, незаконно пресичащите държавната ни граница, яростта у някои от дейността на Прокуратурата липсва.
21 Март 2017 22:29



Най ми е драго , че в дългите чаршафи дето уж представляват анализи , едни другари отново не могат да надскочат себе си и пак опират до ДС , ДС , ДС до безкрайност. А, и ЛУСТРАЦИЯ за тези дето отдавна умряха щото сега кого ще лустрирате , синове , внуци ? Или някой просто иска короната на митоди и да бъде произведен в Главен лустратор и дето ще сочи с пръст подлежащите на лустрация . Каква сила , какво могъщество. А истината е , че точно в този момент някой иска пак да цепи народа . Само не знам дали е с/у заплащане или щото липсва нещо друго. Да се сети някой ДС ли поиска да има двойно гражданство или едни по големи католици от папата , дето подскачаха с два вдигнати пръста или се влачеха в дълги колони подир един побъркан поп .Пишман демократите на новата епоха . Ето кому трябва да се направи лустрация заради безбройните беди довлекли на страната .

21 Март 2017 22:38




Само при мен ли изчезна заглавието ?
21 Март 2017 22:39
ЛУСТРАЦИЯ за тези дето отдавна умряха

Ма верно ли умряха? Да хапнем житце за бог да прости тогаз.
По-рано стана ясно, че 81 кандидат-депутати са били част от Държавна сигурност. Най-много са те в листите на БСП – 15, следва ги ДПС с 9. В листите на Обединените патриоти има общо 8 сътрудници на бившите служби.
21 Март 2017 23:31
А, и ЛУСТРАЦИЯ за тези дето отдавна умряха щото сега кого ще лустрирате , синове , внуци


Eдна доста миришеща (да не кажа воняща) мантра за отвличане на вниманието. Прилагана от тези дето уж вече са ... умряли. Не само тези дето Форумеца Zdran вече е цитирал по-горе, но и тези във Банките (без изключение ДС офицери), в Енергетиката (същите) та даже и в хазарта... дори и „опиума” е приватизиран от кандидатите за лустриране. И да не забравяме – също и за синовете и внуците. Всички онези, които „приватизираха” имуществото на популацията, присвоиха (пардон усвоиха) Европейските помощи предназначени за популацията (не за партокрацията) и разбира се за онези по-предвидливи „отрочета”, които емигираха към Европарламента. Лустрацията е вид дератизация – тя засяга не само пъвоизточника, но и потомството. Критерий за „лустриране” е редно да бъде критерият за „номенклатурата”. Демек, с техните камъни по техните глави.

P.S. Само да поясня – лустрация не значи ликвидация. Това значи, че на лустрираният ще му бъде предоставено правото на труд, така както на всички останали Българи. А не непременно – правото да управлява. Което бе отнето на повечето Българи.
22 Март 2017 00:21
Тъжна картина на бълграската действителност. Група от стотина безделници излизат по пътищата за да спрат идващите от Турция автобуси и автомобили, групата е пъстра, от млади мъже и жени, явно безработни, до възрастни хора, които си мислят че отиват на събор /това го каза една възрастна жена на Малко Търново, а по-младата до нея и подсказа на глас, че трябва да каже че е отишла да спре турците/. Естествено там ги нямаше нормалните българи, които са в ежедневните си грижи, но жалкото е, че я нямаше и държавата. Право да протестира има всеки, докато спазва законите. Но тук бяха потъпкани всякакви закони и правила. Няколко стотин безделници показаха, че са способни да запалят огъня на етническата вражда и нетърпимост, докато държавните служители чакаха безмълвно. Да, в Турция се води пропаганда от страна на Ердоган в подкрепа на ДОСТ, докато жалкия лидер на тази формация, и жалките й членове не осъзнават колко безполезна и опасна е тази помощ на диктатора. /Не мисля че тази партия има някакво политическо бъдеще, заради съмнителните политически качества на лидера и тя ще се самоунищожи рано или късно, няма да измести ДПС/. Българските политици имат право да се противопоставят на това вмешателство, но разрешението за блокиране на пътищата водещи до границата и произволното възпрепятстване на пътуването на група български граждани от страна на други български граждани е беззаконие във висша степен. А какъв ли ще бъде резултатът- повече консолидиране на етническия вот в определени партии.
22 Март 2017 00:23
Ако немат разрешение от общината за протес това е нарушение на обществения ред до 5 години пандиз при Лукашенко от Белорус им лепна.Но Белорус е все пак некаква държава макар и диктаторска в сравнение с бгето кенеф.Тия депутати нарушават най елементарни закони сега а какво ще стане ако дойдат отново на власт Никакво гласуване за тия простаци!А защо не съм патриот-демек готов да умра за родината си?За такива изроди да умреш требе да си 100% ненормален.Съда веднага да се заеме с нарушителите и да се отнесе въпроса до международния съд за погазване на човешките права.Съдете тоя кенеф за компенсация моментално!
22 Март 2017 00:38
zdran 21 Март 2017 21:57,
Де да беше само съдебната система. Пораженията са повсеместни и базови.
22 Март 2017 00:43
Не съм съгласен. Причината е една - липса на справедливост. Всичко останало е последствие.
22 Март 2017 01:39
В момента всички депутати са обикновени граждани и можете много лесно да ги провокирате и да ги съдите за компенсация.Провокираш го да те напсува и удари и си води свитетел с тебе и веднага на съд за компенсация.тия въшкари се уригват от пари откраднати от вас.некоя може да съди за изнасилване от депутат за още по големи компенсации.сега е момента за апартамента стар лав.
22 Март 2017 01:44
kuper505,
в грешка си. Първо, за обида можеш да съдиш и депутат. Второ, кандидат-депутатите също имат имунитет, като депутатския.
22 Март 2017 05:06
... съзрях иконата на Свети Тервел.


И какво толкоз ти е смешно?
Св. Тривелий е спасил Европа от арабите, от ИСляма. Тервел е канонизиран от Католическата църква.

Паисий Хилендарски, поставяйки началото на Българското възраждане на народната свяст, напомня на българите, че и те са имали патриарси, царе и светии, между които се упоменава и св. Тривелий. В няколко манастира и църкви се съхраняват стенописи и икони от Възраждането, изобразяващи св. Тривелий (в монашество Теоктист).



Друг е въпросът, че тоя псевдобабаитлък само влошава нещата ине бива да се допуска.
22 Март 2017 07:45
Какво ми е смешно ли? Смешно ми е, че съвременници се кичат с ликовете на царе от 8 век. Белким прихванат малко ум, смелост и царственост.
А сериозно - никакъв патриотизъм не е да мразиш някого. И да обобщаваш всички турци, включително и тези, които са запазили българското си гражданство, под общия знаменател на Ердоган. Подценяването и страхът ще ни докарат големите беди. А за липсващата държава - да вярно е. Липсва, защото въобще не се интересува и не работи с тези общности в Турция. То и с другите се отнася като излишен баласт, па после вкупом въздишаме, че България се обезлюдява, циганизира, опростачва и т.н.
22 Март 2017 08:21
България си отива, 6 българи умират на час, но не се раждат 6 деца, алармира лидерът на БСП

Корнелия Нинова: ГЕРБ унищожи българското образование, смени "Под игото" с "Робинзон Крузо"!

http://epicenter.bg/article/Korneliya-Ninova--GERB-unishtozhi-balgarskoto-obrazovanie--smeni--quot-Pod-igoto-quot--s--quot-Robinzon-Kruzo-quot--/123361/2/0

Валерия Велева: ДОСТ е инфекцията в българската политика, другото име на предателството[/b]
http://epicenter.bg/article/Valeriya-Veleva--Darzhavata-se-stresna--Valnata-DOST-ne-se-sastoya-/123352/11/33
22 Март 2017 08:41
Българин съм и християнин по традиция и убеждение, но не ме карайте да ходя редовно в църква. И като такъв ми идва малко в повече Свети Тервел ? Айде малко повече уважение към познанията ни за Християнство и Българщина
22 Март 2017 09:15
В текста от К. Нинова:
Те се опитаха да променят историческата памет и култура като сменят „Под игото“ с „Робинзон Крузо“.

В заглавието:
ГЕРБ унищожи българското образование, смени "Под игото" с "Робинзон Крузо"
!
Мдаам
А като се отвори сайта на МОН се вижда това - http://www.mon.bg/?go=page&pageId=1&subpageId=28
Утвърдени са само тези програми.

Учебни програми за IІI, VІI и IX клас в сила от учебната 2018-2019 година

Учебни програми за IІI клас в сила от учебната 2018-2019 година, утвърдени със Заповед № РД09-1093/25.01.2017 г.

Учебни програми за VII клас в сила от учебната 2018-2019 година, утвърдени със Заповед № РД09-1093/25.01.2017 г.

Учебни програми за IX клас в сила от учебната 2018-2019 година, утвърдени със Заповед № РД09-1092/25.01.2017 г.


И "Робинзон Крузо" отсъства...
22 Март 2017 10:01
Патриотични простотии...
Създаваме закони, които след това потъпкваме.
Като не харесват гласуването на двойни граждани, защо не приемат закон да гласуват само тези, които имат само едно гражданство - българско?
22 Март 2017 11:20
И "Робинзон Крузо" отсъства...


"Робинзон Крузо" беше вкаран в учебната програма няколко години преди първото правителство на ГЕРБ. Много добре помня кой доцент тогава (вече професор) го вкара и с какво се обоснова (неубедително). При това романът на Дефо замести не "Под игото", а "Житие и страдания грешнаго Софрония", въпреки че беше възможно и дори препоръчително двете произведения да се изучават заедно, в сравнителен план.

Обаче тия подробности изобщо не могат да спрат развихрилата се др. Мерцедес Корнишонова-Гьобелс
22 Март 2017 13:00
Просто не трябваше да се обръща каквото и
да е внимание на Местещия се,
да агитира, да прави каквото ще, ако иска да
докара Ердоган тук /говоря за изборите/ и какво
ще спечели 45,50,100 хиляди гласа от изселниците в
Турция и... плюс родата на Евгени Мехайлов стават
100 хиляди и 20 души.
За какво е тази олелия не мога да разбера.
Политиците с тяхната демагогия си правят пиар и т.н,
така наречените патриоти са патриоти на щат, на голяма
заплата, ок!
Останалите какво се палите не мога да разбера?
Вчера един плачеше че е загубил 2 години в казармата,
получи подкрепата на форумите заради смешните си аргументи,
а сега след като няма военна служба 20 години всички сме щастливи
и свободни, обаче да се появи един Местен гадняр и всички реват
турците идат !!
Когато обаче от турците един грамотен и родолюбив НАШ съгражданин
призове за единство, пак плач, той е еди какъв си, той е ченге, той е ... нали,
а онзи милион, А! неговата... баба марта... /ами защо не взехте вие този милион ?/
Намаляваме и ще изчезне българския корен, това е сигурно, можехме да се спасим
ако бяхме другояче устроени НО НЕ СМЕ!!
22 Март 2017 13:34
Много тревожни симптоми. С това нагнетено напрежение само трябва да се появят я снайперисти, я терористи и ето ти я пламнала войната, а Ердоган ще се юрне да защитава "изконните" територии и интереси на съгражданите си, както между другото прави в Сирия. И няма кой да го спре. Резолюциите на ЕС не важат, САЩ и Русия няма да го спрат с военна сила. Дано не съм прав!
22 Март 2017 15:31
mvebus, каквото и да е, ама в текста ти да прозира защитата на Ахмед Доган е най-малкото неетично. Този милион (евро) си беше за него лично и друг не можеше да го вземе. Трябваше по някакъв начин да си оправдае луксозния живот. Да го избели дето се вика. Анатема на съда, който го оправда. Това си беше корупция от най-високо ниво. Нямало пряка връзка с поръчки към Николай Вълканов. Не е нужно и да има. Като си консултант си стой в консултантския бизнес. Та дали Доган или Местан - не го е еня за теб хич. Обяздват те/ни.
22 Март 2017 16:06
МВР позволи за пореден път политическа формация да затвори

Авторите (ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ, САМУИЛ ДИМИТРОВ, СВЕТОСЛАВ СПАСОВ) не се ли чувстват поне малко българи?
http://eurocom.bg/shows/video/delnici/4862
http://eurocom.bg/shows/video/delnici/4876


22 Март 2017 16:34
Като не харесват гласуването на двойни граждани, защо не приемат закон да гласуват само тези, които имат само едно гражданство - българско?

Велизар Енчев предложи нещо просто и ефективно - в страни с въведено извънредно/военно положение избори не провеждат - Франция и Турция;
забрана на двойно гражданство за страни извън ЕС, а депутат от БСП искаше въвеждане на изискванети за данъчна отседналост - герберастията и патриотарите бяха пратив, а сега веят байраците...
22 Март 2017 23:21
Блокадата на границата с Турция се превърна в LARP фестивал

http://www.nenovinite.com/ne/kultura/9530
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД