:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 357
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Волейболният ни тим не се разбра с италианците за контроли

Националният отбор по волейбол е отказал да пътува до Италия за контролни срещи в отговор на нежеланието на "скуадра адзура" да дойде през август за приятелски турнир, съобщи bgvolleyball.com. Първоначално бяха предвидени два спаринга на Апенините в средата на юли, а после италианците да дойдат за тристранен турнир във Варна (12-13 август), в който третият тим да е на Белгия. Така в средата на другия месец селекцията на Пламен Константинов ще срещне в контроли само белгийците.

Треньорът събира отново състава на 6 юли в София, но повечето от по-опитните играчи са получили почивка до 10-и. В столицата отборът ще е до края на месеца, а след това ще тренира във Варна до 20 август. От 24-ти тимът ни ще участва на Евро`17 в Полша, където е в гр. С с Русия, Словения и Испания.

Същевременно международната федерация (FIVB) официално обяви новия формат на Световната лига, която вече ще се нарича Нова волейболна лига (НВЛ) и ще играят 16 отбора. От тях имат гарантирано присъствие до 2024 г. - Бразилия, Италия, САЩ, Китай, Сърбия, Франция, Аржентина, Иран, Полша, Германия, Япония и Русия. А България, Австралия, Канада и Южна Корея са т.нар. претенденти, като участието им ще се определя от позицията им в класирането на НВЛ след всеки сезон. В Лигата отборите ще играят всеки срещу всеки (т.е. по 15 мача) в отделни минитурнири. Финалите ще бъдат в началото на юли, като в тях няма промяна - участват домакинът и най-предно класираните 5 отбора след I фаза.
756
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД