:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 266
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Стоичков вече няма да е почетен консул в Испания

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Каталунската полиция затвори за посетители парка в Барселона, в който се намира сградата на регионалния парламент, часове преди планираното заседание.
МВнР стартира процедурата по освобождаването на Христо Стоичков като почетен консул на България в Испания със седалище в Барселона, съобщиха от ведомството. Предстои решението да бъде разгледано от Министерския съвет. След референдума за независимост в Каталуния Стоичков обвини семейството на испанския вицепремиер Сорая Саенс де Сантамария във франкизъм. Тя заяви, че ще го съди.

Късно снощи каталунският парламент трябваше да се събере на заседание, на което се очакваше лидерът на автономната испанска област Карлес Пучдемон едностранно да обяви независимост на базата на резултатите от референдума, смятан от Мадрид за незаконен. Часове преди това испанската власт го предупреди "да не върши нищо необратимо". Конституцията на Испания позволява на премиера да отнеме автономията на областта и цялата администрация да мине на централно подчинение.

71
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД