:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 307
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Първа лига

IV кръг, отложен мач - днес, 20 ч.: "Ботев" (Пд) - "Септември" (Сф) (съдия Вол. Чинков) (по "Диема спорт")



Треньорът

на "Ботев" (Пд) Николай Киров изрази задоволството си от паузата в първенството, тъй като през това време са успели да се възстановят трима от контузените му футболисти - капитанът Лъчезар Балтанов, Пламен Димов и Серкан Юсеин. Киров също така заяви, че победата днес срещу "Септември" е задължителна. "Съперникът ни е изграден много добре и с всеки мач играе по-силно. Трябва да подходим сериозно", коментира треньорът на "Ботев" пред "Пловдив Нюз".



Защитникът

на "Етър" Венцислав Василев е възстановен от травма и може да се върне в игра за домакинството срещу "Левски" в неделя. Той лекува травма в продължение на около два месеца.



Нападателят

на "Манчестър С" Серхио Агуеро е подновил леки тренировки и до няколко дни ще се включи пълноценно в заниманията. Аржентинецът претърпя катастрофа преди около две седмици, при което бе спукано едно от ребрата му. Първоначално се считаше, че Агуеро няма да играе около два месеца.



Филипе Коутиньо

е постигнал договорка с клуба си "Ливърпул" да бъде продаден в "Барселона" през зимния трансферен период, съобщи в. "Мундо Депортиво". Срещу това обещание бразилецът се е отказал от планирания бойкот заради пропадналото му преминаване в "Барса" през лятото.



ФИФА

прекрати временно членството на федерацията на Пакистан, а и забрани всички национални отбори и клубове да участват в международни мачове. Строгата мярка е заради намеса на държавата във футболните дела на страната. От ФИФА твърдят, че федерацията се контролира от администратор, който е назначен от пакистански съд, а подобно действие е в разрез с правилника на световната футболна асоциация.

518
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД