:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 279
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Дешан не слага Франция сред фаворитите за световното

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Робен благодари на холандските фенове след мача с Швеция.
Селекционерът на Франция Дидие Дешан смята, че тимът му не е сред фаворитите за световната титла. "Петлите" си осигуриха място на Мондиал`18, след като спечелиха с 2:1 срещу Беларус и завършиха първи в гр. А на квалификациите, в която беше и България.

"Имахме труден път. Последният мач не беше изключение. Имаме големи амбиции за световното, но ако погледнем другите отбори, има поне два в Европа, които са пред нас - Португалия и Германия, както и един в Южна Америка - Бразилия", каза Дешан след мача.

Франция завършва с 23 т., а Швеция отива на баражите, след като запази второто място с 19. Шведите паднаха с 0:2 от Холандия в последния си мач и така "лалетата" също събраха 19 т., но няма да играят на световното, тъй като са с по-лоша голова разлика. Холандците пропускат Мондиал за първи път от 2002 г. Селекционерът Дик Адвокаат обясни, че квалификациите са били обречени на провал още преди той да бъде назначен на мястото на Дани Блинд.

"Истината е, че тези квалификации бяха провалени още преди моето назначение. Сега федерацията трябва да анализира представянето на отбора и да вземе мерки. Ние сме по-добри от шведите, но те играят по-силно като отбор", каза Адвокаат.

Звездата на Холандия пък Ариен Робен обяви, че се отказва от националния отбор. Той отбеляза и двата гола срещу Швеция, като завършва кариерата си с 96 мача и 37 попадения.

"Не беше лесно да взема това решение, но вече съм на 33 и трябва да се фокусирам върху клубния си тим", каза звездата на "Байерн".
563
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД