:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 345
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Станишев готов да преговаря за военни бази

Премиерът Сергей Станишев показа приемственост във водената от страната ни международна политика по време на срещата си с новоназначения посланик на САЩ у нас Джон Байърли. Двамата се договориха да продължат преговорите по общите военни обекти на територията на България, като се обърне внимание на всички правни, финансови и други въпроси, свързани с тях.

Станишев отново повтори пред Байърли, че България ще бъде предсказуем партньор в Ирак, и обясни мотивите за изтеглянето на контингента ни до края на годината. Българският премиер поиска съдействие от САЩ по случая с осъдените български медицински сестри в Либия. Заявена бе готовността да продължат усилията за тяхното освобождаване във вече създадения тристранен формат България-САЩ-ЕС. По време на разговора бе изразена готовност за по-нататъшното развитие на търговско-икономическите отношения и увеличаване на обема на американските инвестиции в България. Станишев благодари за дарените от САЩ 400 000 лв. за преодоляване щетите от наводненията.

Радостен съм да бъда отново в България като страна съюзник и приятел, каза американският посланик след срещата си с българския премиер.
31
872
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
31
 Видими 
10 Септември 2005 00:06
/:/ "...Двамата се договориха да продължат преговорите по общите военни обекти на територията на България, ..."
......................................... ..................
Станахме член на НАТО , за да имаме на територията на България "общи военни обекти със САЩ" или с НАТО ?!?
10 Септември 2005 00:16
Не съм знаел, че американците (в лицето на управляващата ги династия) имат все още приятели някъде, но пък за това и чета, за да научавам нови неща, нали така.
10 Септември 2005 01:27
"Станишев готов да преговаря за военни бази" - Винаги готов. Рапорт даден, рапорт приет........

10 Септември 2005 02:42
Днес Параграф е прав - преди комунягите пищяха против базите на НАТО, после пищяха базите да бъдели на НАТО, но в никакъв случай на Щатите. Днес виждаме как Станишев е олабил халката и съвсем е забравил за НАТО, но за сметка на това фърля щедри гюбеци към Съюзника и съвместните обекти. Дащно момчето.


Другари, къде изчезнаха железните болшевики с вечните принципи и налудната вяра? Омекнали сте като кашкавал на слънце. Жалка картинка, другари. Дор един Ангел Марин мърка като коте.


Съвет: подготвяйте се какви ще ги дъвчете, ако американците поискат да продаваме земя и на тях. Там каква мъка ви чака, мразим да мислим.
10 Септември 2005 03:36
"Що е руски червей и има ли той почва у нас?!"Хамилионските метаморфози на БКП-БСП от "НЕ на НАТО" до "Добре дошли!"
10 Септември 2005 09:36
Хамелеонския стил на политика е характерен за България от 16 години. Без изключения. Примери дал Господ.
10 Септември 2005 09:54
И правилно политиката е мръсна работа -едно мислеше-друго искаше , каква стана тя...... .
10 Септември 2005 10:08
Ногу дашен Гея бре.
Не е кат оназ пинтия Жан Виденов.

Пуска партията, ма по малце, като шита девственица.


Товарищ Марозов, тоз Гей и той тръгнал да гони дивото ама Путя ако му врътне кранчето кво ще правим.
Или за граждани с руски паспорти кранчето е отворено за всегда.
10 Септември 2005 11:43
mayday mayday sos sos
всички монархии и републики европа и по света са ''минирани'' политически от комунистите
за пример англииското посолство в софия което си смени сградата уж зад двореца бившия конак на турците и предаде американците
mayday mayday sos sos
10 Септември 2005 11:50
Гаспарини и хуйчо, аз като ви разправях че комунизма е мъртъв, останаха само апаратчиците и те добре се сработват със задокеанските си сродни формации (например грабителския приятелския кръг около династията буш) вие пискахте - сергей щял да ни продаде на руснаците. ще продаде дръжки. тоест, той за продаване ще ни продаде, но на който даде повече (комисионна). а сега какво ще кажете. царистите не млъкнаха когато царя легна в едно легло с доган и комунистите, предполагам и вие ще измислите сега как да изближете това което досега храчехте. така е то, не е лесно да си господарско псе. интересите остават, но съюзите по сметка се менят и често ви се налага да се правите на разсеяни и късопаметни и да наричате "бяло" това което довчера е било "черно", и обратно.

10 Септември 2005 12:12
Не се палете на Сергейчо, оставете го да обяснява на празнувалите вчера възрастни другари какво изисква новото международно положение за борбата с фашизЪма и капитализЪма.
"Командата бегом към НАТО е опасна за България!"Помните ли кого превърнаха медиите в герой заради тази думи преди 6-7 години?
Ех, бедни, бедни ракетни генерале Марин. Заслужи си името П.тьо Маринкин, но да не ти се сърдим - ти си имаш две гънки - едната от ръба на масата, от който падна на един банкет, а на другата гънка пише "Красная армия".
Но ние си те обичаме. И тебе, и кореспондента на Милошевич, дето ти е главнокомандващ сега...
10 Септември 2005 12:58
Полковника, още Желю си го каза - вчера казах така, а днес - иначе.
10 Септември 2005 15:51
Не вярваите на руските лакеи Парванов и Станишев!
Те по задължение трябва да преговарят с Америка!
България е в НАТО!
НАТО и Америка обаче не трябва да допускат Парванов и Станишев да надничат в военните секрети.Иначе което и да се реши в НАТО Путин ще го знае на часа!
10 Септември 2005 16:01
Разправяхме ви ние да не плюете по царя. Хак ви е сега, червените дупедавци ще ви го начукат до зарзалите.
10 Септември 2005 16:16
Продадоха ни отново. А сини, червени, жълти, зелени - всички се държат по един начин - кради и назначавай свои хора където свариш
10 Септември 2005 16:41
Lanselot: и ся кво - НДСВ хем са във властта, хем играят опозиция. искате да си измиете ръцете като пилат понтийски. а дали си вярвате?
п.п. тая вашта коалиция ан безпринципността и съучастниците е обединена не само от интереса. свързва ви и обща майка - ДС.

10 Септември 2005 17:53
Хитро-хитро.Колкото по близо е врага ще го опознаеш по добре.А от тук е доста близо до Русия!
10 Септември 2005 18:35
Еx че злобни мъже и жени има в България .По голяма напаст от злобарите няма , който пишат всекидневни глупости по адрес на премиера Станишев.
11 Септември 2005 09:26
Сер гей е херсонско ционистче, което се преви ту на руснак, ту на българин. Аз се обиждам, когато го третират като българин. Дмитриевич е като Карлович, изпълнител на поръчките на ционизма по съвест и чувства. За разлика от Параванов и прочието шабес-гои, които го правят от меркантилни съображения или поради агентурно обвързване. Ако Доган и ДПС ни управляваха с позициите на БСП във властта, нямаше да е по-лошо за нас, вероятно щеше да е същото. Поне всички щяха да са наясно за нещата, че ни управляват чужди хора. А сега много хора се заблуждават, че правителството е българско.
11 Септември 2005 09:38
1. Американският посланик отпуснал $ 400, 000 скромна помощ за нашенските наводнения. Колко отпусна родната ни страна? А колко братска Русия?
2. Не интернационал, не, че БСП няма връзка с комунизма. Има и тя си е пъпната им връв. Но по-важното е, че САЩ имат още по-яка връзка с комунизма. Те (Е, Уол Стрийт за да бъдем по-точни) създадоха , пропагандираха, подпомагаха, предпазваха, финансираха, технологично образоваха СССР от времето на Керенски до 60-те та и по-нататък години. Те, същата групировка, много над хипотетичната юдео-масонска линия, сега продължават да усъвършенстват високотехнологичния комунизъм чрез тоталната монополизация, глоболизация и т.н., много, много дълга тема.
3. Американските бази на чужда територия, на този етап, представляват нож с две остриета. От една страна финансовите изгоди са по две линии: а) директно заплащане на държавата и може би по-важната б) разработването на районите, където са дислоцирани тези бази. Кметовете (между които и мнго БКП членове) масово предлагаха селищата си за такива бази. Войниците освен всичко друго ядат и ще им са нужни хранителни продукти от хляба до завършване на целия цикъл - тоалетна хартия. Като ядат обичат и да пият, поне в почивните дни. Ето ти сигурна консумация в барфовете. Следват и други физиологични нужди и момичета от цяла България ще инвестират пари в транспорта, хотелите, аптеките и т.н. От друга страна обаче по този начин ние ачик обявяваме война на терористите. Ако бяхаме сериозна държава, добре, но ние в момента сме разграден двор. Терористите, са люде страхливи, ако и да са самоубийци, понякога. Но понеже както казвам са страхливци, те избегват да нападат военни бази и други места, където се ядат яките шамари. За това те атакуват т.наречените меки цели: транспорт, болници, кина, детски градини и т.н. За това тези неща трябва да се премислят преди да се мине към реализацията им.
11 Септември 2005 10:22
Чичко Докторе, нещо подозрително много ги разбираш нещата! Ти да не би?...
11 Септември 2005 10:44
Аз съм фенка на Сергей Станишев.Знаете ли какво най много мразя .
Някой злобари да говорят глупости по негов адрес.
А в България злобни хора има много.
Това едва ли че се промени.Такъв е манталите на някой Българи
за съжеление.
11 Септември 2005 10:49
Не бай Тошо, не съм. Просто обичам да чета всичко. И на своите и на враговете. И на КапитализЪма и на КомунизЪма творенията. Знаеш ли коло комунисти не са чели и ред от Маркс и Ленини, но вярват понеже така казват другарите. Искаш ли да опознаеш врага си, научи всичко за него, и не го подценявай. Но най-вече държа на истината. Ако презирам комунистите за това, което са извършили, то мразя тъй наречените демократи, които вървят по техния път. Не робувам на митове и легенди. Ти да си жив и здрав!
11 Септември 2005 17:25
Като сме партньори, зашто СтаниШеф не преговаря за БГ военни бази на територията ня USA. Гаранция за броя на желаешите да постъпят на слжба.
11 Септември 2005 17:28
Благодариме 'чо Докторе, от все сърце желаеме същото и на тебе!
11 Септември 2005 20:35
Атаса,
Би ли била тъй-добра да обясниш какви са изворите на твоето преклонение пред номенклатурното мамино синче г-н Дмитриевич?
Не е красиво бивши членове на ВЛКСМ да ни поучават как се гради капитализъм. Те и техните родители години наред ни клеха във вярност към комунизма и изведнъж го разлюбиха. Но как така, другари и другарки? Нали беше бронирана здраво в гърдите и за нея бронебойни патрони нямаше открити?
Има открити. Цар долар, кока кола, джони уокър , малборо и силиконови цици. Не случайно Сталин възложи на Жуков да командва парада на победата. Защото знаеше, че това не е победа. Цар долар щеше да победи, рано или късно.
11 Септември 2005 21:03
Това е последното нещо , което че напиша тук защтото ми писна от злобари. Те мъжете видят ли красив мъж , какъвто е премиера Станишев веднага почват да му завиждат.
11 Септември 2005 21:14
Станишев преговаря за военни бази! Ще преговаря, ами - къде ще иде? Щом като иска да е премиер. Я гледай *****та, как се кръсти и моли в Афон - както му казват мунеците?! Добре че нашия лалугер, още не е почнал да ходи по манастири..., в чужбина.
11 Септември 2005 21:17
Красив мъж?
Мъж ли е човек, който не е отбил военната си служба?
11 Септември 2005 21:24
Естесвено че е.И аз не биx допуснала някой от моето семейство да xoди войник .

Редактирано от - atasa на 11/9/2005 г/ 21:47:50

11 Септември 2005 21:50
Е, ясна си ми. И ти си като него. Новите господари, как може вашите синчета да сторят нещо за родината?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД