:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 149
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА: ПРЕЗИДЕНТСТВО
Визитата на президента на Малта Мари-Луиз Колейро Прека в България ще даде нов импулс за развитие на двустранните отношения, увери Румен Радев.
Президентът Румен Радев призова Европа



"да не се превръща в крепост, а да излезе и на място да помага на държавите от Северна Африка и Близкия изток и така да реши и собствения си проблем с мигрантската криза". Изявлението държавният глава направи след вчерашната си среща с президента на Република Малта Мари-Луиз Колейро Прека. "Трайно решение е възможно само чрез гарантиране на по-голяма сигурност и стабилизиране на регионите, откъдето пристигат мигрантите и бежанците, и съдействие за тяхното икономическо и социално развитие, с особено внимание на образованието и здравеопазването", изтъкна Радев.



Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов



ще участва за пети пореден път в Националната молитвена закуска във Вашингтон при президента на САЩ Доналд Тръмп, съобщиха от пресцентъра на партията. Става въпрос за международен форум, който се организира съвместно от Белия дом и Конгреса на САЩ. В делегацията на ГЕРБ влизат и другите двама партийни заместници на Бойко Борисов - кметовете на София и Бургас Йорданка Фандъкова и Димитър Николов, както и пловдивският градоначалник Иван Тотев. Докато е в САЩ, Цветанов ще проведе и редица срещи с представители на американския правителствен и неправителствен сектор.
1013
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД