:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 355
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Джафери иска разпадането на Македония

Съжителството между албанци и македонци в една държава вече е невъзможно, остава само един изход и това е разпадането на Македония, твърди в интервю за албанския в. "Кориери" лидерът на Демократичната партия на албанците (ДПА) в Македония Арбен Джафери.

"Съществуват само две решения: или да се намери нов кодекс на съжителство на двата етноса в Македония, или нейното разпадане. Опитахме се да положим основите на новия кодекс в Охрид - посредством известното споразумение, но доколкото това споразумение не се прилага, открива се пътят за ново решение, което е разпадането." Това е заявил Джафери, цитиран от агенция МПА.

Според лидера на ДПА оформилите се варианти се дължат не само на умората и разочарованието на албанците, а се оправдават също от законови, икономически и психологически фактори. Джафери твърди, че "не албанците са отворили пътя към възможността за създаване на национална държава, а македонците".
8
559
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
23 Май 2003 02:48
Gnusni , mrysni albanci. Daj im samo da razcepvat dyrjavi i da seiat prostotia, banditizym, nevejestvo i netyrpimost.
23 Май 2003 05:39
Даже и така да стане по-добре да не се напъваме - А македонците схте дойдат и албанци и тогава лошо - пък смятам че и без това си имаме достатъчно цигани...
23 Май 2003 06:14
Тя понеже много голяма, та да я цепят и на 2. Янките вече им отърваха юздите на албанците, не могат да ги контролират - пък не се и напъват много.
23 Май 2003 12:09
А може би е крайно време?! По-добре сега, отколкото след 15 години, когато и Охрид ще даде фира като Тетово, Гостивар, Дебър, та дори и Струга и Кичево. Само че няма да стане. Никой не би го допуснал.
-
P.S. Ано 1, сещам се поне двама албанци носители на Нобелова награда. Ти някой българин знаеш ли? Хайде да си спестим пренебрежението априори. Дет' се вика, хората съседи ще ни стават
23 Май 2003 13:12
Forza NATO, тези 2-ма албанци с Нобелова награда са просто изключения които потвърждават правилото казано от Ано.1. Повярвай ми...
Типичния шиптар е прост, нахален и с мания за велика албания. 3/4 от родата му са мафиоти които се занимават с търговия на наркотици, бели робини и т.н...
После голяма част от тези пари заминават за финансиране на проекта велика албания. В това бъди 1000% сигурен!
Иначе как щяха да изкупят къщите на сърбите в цяло косово на фантастични цени? А тези които не искаха ги тормозеха докато не се предадат.
Същото става сега и в Македония...
23 Май 2003 14:17
Абе имат си демократична партия, сега пък какво искат. Ако сега някоя велика сила каже, че са прави то това ще е престъпление. Банда терористи и скипетари - гол да го барат американците понеже ги спонсорират.
23 Май 2003 19:10
Basi tFa prili4ia na edin drug problem do sredizemno more dano ne stane kato pri tqh
23 Май 2003 19:58
, как може да ръсиш такива глупости- да се дели Македония.
Не можеш да оправдаваш албанците само защото 0.1% от тях са свесни. А останалите 99.9% гадове ???????
Само гледай какво ще стане при нас (зависи ти къде си и въобще дали си българин), като фесовете поискат половината (а може и цялата) България да се присъедини към Великата Османска Империя. Тогава не само НАТО а и Господ (дори да е българин) няма да ни помогне.

Бог високо, Цар близко (ама това май се оказва лошо), НАТО срещу нас...
Е.... си е мамата.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД