:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Норвегия заплашена погрешка

Вторият по ранг в организацията "Ал Кайда" - Айман ал Зауахири - се бил объркал, защото заплашил с терористични атаки Норвегия вместо Дания, предположи в сряда вечерта датската телевизия. В звукозапис, излъчен завчера по телевизия "Ал Джазира", Зауахири призова мюсюлманите да атакуват обекти на САЩ, Великобритания, Австралия и Норвегия. Първите три държави участваха във войната срещу Ирак, но Норвегия бе против. За разлика от нея Дания се включи в провоенната "коалиция на желаещите".

Въпреки вероятната грешка на Зауахири Норвегия вече пострада от заплахата му, защото САЩ решиха да затворят посолството си в Осло. Норвежкият министър на външните работи Ян Петерсен също прие на сериозно думите на терориста и му отвърна, че страната няма да промени външната си политика.
7
392
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
23 Май 2003 05:52
Каква грешка бе братче, тия са свикнали да плашат наред! Тоя ако знаеше повече държави наизуст, със сигурност щеше и тях да спомене. И не ми е много ясно, защо Ал Джазира се наема с ролята на "говорител" на терористите. Ако никой не им излъчва на тия маниаци пропагандата, щеше да е поне малко по-спокойно.
23 Май 2003 06:37
Спокоино Седалгине те ще участвуват в някакво международно събитие през лятото в България, поне по съобщение на б-к Сега от преди 2-3 дни. P, S къде изчезна в последно време? Много работа а?Привет Иона
23 Май 2003 06:51
Здрасти Иона! В командировка бях. Търговище е много гаден град, честно. Ако не ти се налага, хич недей и да ходиш! Успешен ден!
23 Май 2003 08:00
Ето, най-после можем да бъдем щастливи с факта, че не сме много известна държава. Соломонката да се сниши сега и приземи, както съветваше бай Тошо малко преди да го отвее вятъра на "промените", и да чака да поотминат събитията. Излишно перчене не е нужно, а напротив дори опасно.
23 Май 2003 10:46
Антисемити от всички страни, съединявайте се!!!
23 Май 2003 11:04
Anus gnus #5, da ti eba proletarskite lozubgi.
23 Май 2003 11:31
Ей сега че ти резнем гръцмуля.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД