:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 246
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ООН дава зелена светлина за отмяна на санкциите

Франция, Германия и Русия подкрепиха в Съвета за сигурност на ООН последния ревизиран вариант на американската проекторезолюция за отмяна на санкциите срещу Ирак, обяви френският външен министър Доминик дьо Вилпен, цитиран от Ройтерс.

Решихме да изберем пътя на единството на международната общност и да гласуваме "за", каза Дьо Вилпен на обща пресконференция в Париж с външните министри на Германия и на Русия Йошка Фишер и Игор Иванов.

Резолюцията представлява добра база за възстановяването на Ирак, за доставянето на хуманитарни помощи и изграждането на надеждно управление, посочи британският външен министър Джак Стро в Лондон, който приветства решението на трите страни от антивоенния лагер. По тяхно искане в проекторезолюцията бяха направени над 90 промени. Трите страни останаха недоволни от липсата на срок, до който ще продължи окупацията на Ирак.
 
Френският външен министър Доминик дьо Вилпен (в средата) обяви подкрепа за резолюцията за вдигане на санкциите срещу Ирак, като даде обща пресконференция в Париж заедно с руския и германския си колега Игор Иванов (левия) и Йошка Фишер (десния).
7
446
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
23 Май 2003 02:43
Много добре.Наи после си седнаха на задниците.Срещу разен се не рита....
23 Май 2003 04:32
Гледали сме стотици филми, в които когато един бандит насочи зареден пистолет срещу тебе, просто няма друг вариянт освен да се подчиниш. Въпросът е дали това което правят Щатите е законно, дали тази окупация се различава с нещо от тези на Хитлер. Нима тези 35 милиона иракци ще се оставят да ги мачкат и да им ограбват париците.
23 Май 2003 05:45
САЩ са обещали тук таме разни изгоди (за всекиго по нещо), ама чакайте да видим какъв ще е края, че то обещаното не е като завещаното. Нали и затова Турция настояваше за "писмени" гаранции. Да се разбират, че да почват да вършат и полезна работа, крайно време е! И да не лансират тамошните комунисти, че пак ще я овапцат!
23 Май 2003 07:53
От уважение към медицината ще продължа темата започната от моят събрат Sedalgin Neo. Русия явно е клекнала, както винаги, когато и заговорят за пари. Немците най-вероятно искат да подобрят отношенията си със стария приятел, а французите, тех никой ни ги ебава и за да не останат пак встрани от играта си седнаха на задниците. Единствена Сирия е постъпила достойно. Друг е въпросът доколко самите САЩ и ОК ще имат сметка от продъкжителен престой в Ирак. Не всичко е петрол. Има опасност наши войници, които срещу заплащане да отидат да сменят американците, които ще бъдат щастливи да се приберат по живо, по здраво у дома си. Но всеки има право на избор.
23 Май 2003 08:14
Привет Чичо Докторе! Радвам се да се срещнем пак по форумите! Русия май клекна защото и "обещаха" да оставят валидни някои от сключените от нея със Саддам договори. Абе както казваш - продаде се. Французите вярно никой не ги взема много насериозно, но ми е жал, защото са ми симпатични. И аз не знам защо - сигурно заради "Тримата мускетари".
23 Май 2003 21:59
Sedalgine,

Iasno e, che sled kato amerikantsite NE USPIAHA da hvanat orazhia za masovo poraziavane i Putin publichno SE PODIGRA na Tony Blair, se stigna do mnogo interesna situatsia.

Za da izlezat ot tazi situatsia Yankite SE VARNAHA obratno v OON za reshat kazusa. Zashto? Kogato Baghad padna mnogo rusofobi predrekoha, che Yankite niama da brasnat Rusia za sliva.

A kakvo se poluchi na praktika? Izliza, che za Amerika Rusia e mozhe bi mnogo po-tsenen partnior otkolkoto tselia Zapaden sviat vset zaedno.

Ta taka e, Velikite SIli vinagi sa siadali nakraia i sa se razbirali za razmera na parcheto ot paia koito vsiaka strana shte vzeme.

Niama komunizam, niama pararna ikonomika - IMA SAMO GOLEMI DARZHAVI i malki darzhavi.
24 Май 2003 05:09
Ано 6. Прав си братле. Големите все успяват да си пробутват интересите а ние само си хабиме нервите. Жалко че сме от малките държави.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД