:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 601
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Арт лупа

Долорес О'Риърдън
Ирландската рок група "Кренбърис"



обяви, че ще пусне нов албум въпреки внезапната смърт на своята вокалистка Долорес О`Риърдън през януари. Тримата останали членове на групата разказаха, че О`Риърдън е записала вокалните партии за нов албум. Групата се надява да го завърши и пусне в началото на 2019 г. "Кренбърис" съобщиха също, че готвят тази година ново издание на дебюта си "Everyone Else is Doing it, So Why Can't We?," по случай неговата 25-годишнина, след като бяха прекъснали работата си по този проект заради смъртта на О`Риърдън. Солистката на групата Долорес О'Риърдън почина внезапно на 15 януари 2018 г. в Лондон на 46-годишна възраст.



Около 180 творби на Пикасо



ще представи британската галерия Tate Modern в откриващата се днес в Лондон изложба "Пикасо 1932 - любов, слава, трагедия". "1932-ра е избрана, тъй като през тази година той създава голяма част от своите шедьоври. Ние имаме редица произведения от 1931 и 1933 г. Всички творби са от различни галерии, но по-голяма част от експонатите са от Националния музей на Пикасо в Париж, тъй като изложбата се осъществява в сътрудничество с този музей. Имаме няколко работи от такива важни галерии като Музея за модерно изкуство в Ню Йорк (MoMA), както и редица творби от частни колекции ", казва асистент куратора на изложбата Лаура Бруни. Изкуствоведът посочва, че изложбата представя "около 180 творби - 70 картини, 13 скулптури, работи върху хартия, както и други материали." Изложбата ще бъде първата "солова" експозиция на художника в Tate Modern за 18 години, откакто съществува галерията.
2263
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД