:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 615
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Раздават годишните награди „Златна игла 2018“

Актрисата Саня Борисова-Илиева е гост на ревюто.
Специален гост е италианският стилист Алберто Веделаго



След броени дни - на 14 март т. г., Академията за мода ще отличи най-изявените дизайнери и модни творци. Тогава ще станат ясни и носителите на най-авторитетната награда за мода у нас - "Златна игла". Галаспектакълът ще се състои в "Рамада София хотел". Призът ще бъде връчен в категориите "Дизайнер на годината", "Модна къща на годината", "Булчинска мода", "Най-добър млад дизайнер", "Моден гримьор" и "Моден фотограф". Статуетката "Златна игла" е дело на българския бижутер Анжело Красини. По традиция наградите на Академията за мода се определят от жури, включващо модни и лайфстайл журналисти у нас от печатните и електронните медии с председател проф. Любомир Стойков.

"Най-стойностната награда за българските модни творци - "Златна игла", бе учредена в далечната 1994 г. в Париж. Респектиращ е фактът, че през всичките тези години чрез своя приз Академията за мода съумя да отличи и стимулира най-добрите в българската мода" - заяви Любомир Стойков.

Специално за церемонията по повод Годишните награди "Златна игла 2018" в България ще пристигне италианският дизайнер и стилист Алберто Веделаго - Мaestro di eleganza в света на мъжкия стил. Водеща ще е Гери Дончева. Ревю-спектакълът преди официалната церемония за връчване на "Златна игла 2018" ще бъде открит с официална колекция вечерни облекла на "Мезон Сант-Ерем" и нейния създател и стилист Габриела Колева. Гост на откриващото ревю ще бъде актрисата Саня Борисова-Илиева, която наскоро беше отличена с приза "Знаменитост на годината". На подиума на "Златна игла" тя ще дефилира с тоалет на модна къща "Мезон Сант-Ерем", направен специално за нея.

По време на ревю-спектакъла свои актуални колекции ще покажат също дизайнерите Мерлин Арно и Есил Дюран, модна къща "Бандерол" с дизайнери Десислава Дамянова и Никола Карадамянов, "Аксел Харди", "Ла фоа" с дизайнерски екип Вяра Станчева и дъщерите й Деница и Мария Станчеви, "Златарна Целье", както и младите дизайнерки, които ще направят своя дебют на "Златна игла 2018" - Християна Мутафчиева, Таня Ян и Елена Христова.

Снимки: Иван Коловос (От игла до конец)
Статуетката е дело на Анжело Красини.
2805
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД