:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 337
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Френският президент смята да даде нов тласък

на отношенията с Русия по време на визитата му в страната на 24 и 25 май, заяви представител на Елисейския дворец пред седмичника "Журнал дьо диманш". Изданието публикува статия в навечерието на насрочената визита на Еманюел Макрон в Русия по покана на руския президент Владимир Путин. Както подчерта представителят на Елисейския дворец "диалогът с Русия се е подкрепял и ще се подкрепя", въпреки различията в позициите по сирийския и украинския проблем, а също така по делото Скрипал. По данни на вестника "диалогът между двамата лидери ще бъде решителен, но коректен".



1/3 от защитени територии в света са били унищожени

от човешката дейност и вече не са подходящи за целта, показва ново проучване, цитирано от агенциите. Над 6 милиона квадратни километра от паркове, гори и защитени територии са под силен човешки натиск от миньорски дейности, изсичане на горите и земеделие.И бедните, и богатите страни са бързи в очертаването на защитените територии, но се провалят в последвалото финансиране и изпълнение по проектите. Ето защо биологичното разнообразие е в такъв катастрофален упадък, твърдят авторите на изследването.

1007
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД