:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 348
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" натурализира 3-ма нигерийци

"Сините" преотстъпиха Бренд Рахим за още 1 сезон
Снимка: "Сега"
Нигерийските футболисти на "Левски" Омониго Темиле, Ричард Еромоигбе и Еманюел Баба ще получат български паспорти, за да освободят място в квотата за чужденци на клуба, според агенция Топспорт. Тримата пристигнаха в България преди 1,5 г., но бяха дадени под наем на "Черно море". След доброто им представяне за варненци собственикът на "Левски" Майкъл Чорни ги върна на "Герена", а Темиле даже се наложи в първия отбор. Другите 2-ма пък подписаха нови договори и от есента ще играят за "сините".

Все още не е ясно дали друг играч на "Левски", който отиде в "Черно море" - Далибор Драгич, ще се върне на "Герена". Сърбинът ще се опита да разтрогне на предстоящия на 19 юни арбитраж и след това ще води преговори с клуба. Именно след заседанието на Арбитражната комисия "сините" ще се активизират на трансферния пазар, тъй като ще могат да привлекат без трансферна сума няколко играчи.

Националът на Тринидад и Тобаго Брент Рахим, който е собственост на "Левски", пък най-вероятно ще продължи престоя си в английския "Нортхямптън" и през следващия сезон. 24-годишният халф игра като преотстъпен след Нова година, но не успя да помогне на тима да запази мястото си във II дивизия. През пролетта Рахим изигра 6 мача като титуляр и дори вкара гол.

"Искам Рахим да остане в нашия отбор - разкри мениджърът на тима Мартин Уилкънсън. - Смятаме да му предложим нов подобрен договор, защото смятаме, че той може да бъде много полезен за клуба в борбата ни за промоция."

От "Левски" няма да правят спънки на футболиста, който има договор с клуба за още 2 г. За предишното му преотстъпване "сините" получиха около 10 000 паунда.
997
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД