:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 342
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Днес звездата в шорттрека ще стартира за купа "София"

Раданова бие на колоездене

Българката прави сензация при дебюта си във Франция
Двукратната олимпийска медалистка по шорттрек Евгения Раданова постигна първата си международна победа и в колоезденето. На силното състезание в парижкото предградие Сен Дени и в конкуренцията на представители от 10 държави тя спечели първото място в дисциплината "бързина чрез отстраняване". Жени, която тази година спечели световна и евротитла в шорттрека, се готви за участие на световното по колоездене в Швейцария, което започва следващия месец и е квалификация за Атина`04. Мечтата й е да стане първата българска спортистка, участвала в зимни и летни олимпийски игри.

"Раданова се справи много добре. Тя водеше от старта до финала, като победи унгарка, която е в Топ 10 на света. Много съм доволен от нейния дебют. Въпреки че е все още новак в колоезденето, тя не се уплаши и се представи по-добре от моите очаквания. След състезанието в Париж съм настроен оптимистично и за представянето й на световното", каза треньорът Емил Лозев.

Днес и утре най-добрата ни състезателка по шорттрек ще дебютира в новия си спорт и пред софийска публика. Тя ще участва в състезанието за купа "София" на столичния колодрум. Раданова започна подготовка преди три месеца, а начинанието й бе определено като пълна авантюра. Сега обаче тя е на път да постави още един рекорд в спортната ни история, след като в Солт Лейк Сити`02 стана първият ни спортист с два олимпийски медала от една зимна олимпиада.
589
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД