:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 346
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СДС оттегли и кандидата си за Бургас

СДС се раздели и с кандидат-кмета си и в Бургас, съобщи общинският син лидер д-р Антонио Душепеев.

Номинираният Пейчо Иванов, бивш генерален директор на "Нефтохим", сега главен проектант на рафинерията, се отказал сам "по някои негови съображения", твърди местният лидер и допълни, че ще се оглеждат за нов кандидат. Иванов обаче го опроверга: "Не е по мое желание, а по взаимно съгласие."

Иванов бе издигнат в края на май и това учуди мнозина, понеже той е близък приятел на недолюбвания в СДС Димитър Луджев, даже донеотдавна бе член на партията му. През юни Иванов бе представен на Надежда Михайлова като официалния син претендент за Бургас.

"Мисля, че имахме принципни различия. Философията ни за управлението на общината не съвпадна. Вярно е, имах покана от ръководството на СДС да стана техен кандидат. Направихме и предизборен щаб, работихме около 2 месеца и половина, но съм лоялен и повече няма да коментирам", обясни отпадналият. Сини източници твърдят, че натискът Иванов да бъде отстранен дошъл от кръга около Филип Димитров. Според тях новият фаворит на партията за кандидат-кмет в Бургас е местната съдийка Емилия Нашева.
4
841
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
28 Юли 2003 00:31
В Пловдив - Гърневски изхвърлен и изключен.
В София - сеирът беше пълен ...
Сега и Бургас.
Хайде да идват тези избори, че ще съвсем ще останем без кметове .
Не зная дали Надежда или твърде много други нечисти интереси унищожиха здравата партийна структура на СДС, която Костов имаше... Но фактите са тъжни .
Без силна дясна опозиция (силна и на дела, не само на думи в парламента) нещата в БГ няма да са на добро...
28 Юли 2003 10:06
Спокойно - дори и без нито един кандидат СДС ще спечели - все пак живеем на Синята Планета - виж на Марс нямат шанс - там БСП държи марсианския електорат. Тези продължават да живеят в тяхната си виртуална реалност, но на изборите ще ги рестартираме
28 Юли 2003 10:10
наистина интересна стратегия!да си изтегляш кандидатите в най-неподходящите моменти по най-неподходящия начин.колко ли ще вземат сега?
28 Юли 2003 11:20
Абе тия 'що не 'земат да се изключат 'сичките и да си останат само циганчето, гаражната и класната и да станат клуб на олигофрена вместо партия, че вече са смешни.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД