:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Англичани сравниха "сините" с "Манчестър Юн"

"Ипсуич" поиска Димитър Иванков

Британците решават за национала след контролата на 2 август
"Ипсуич" проявява интерес към вратаря на "Левски" и националния тим Димитър Иванков. Това съобщи Интернет-сайтът "Топспорт", като се позова източник от клуба. Решителна за трансфера на играча ще е контролата на "сините" с британците на 2 август. Мениджърът на "Ипсуич" Джо Ройл е гледал касети със записи от играта на Иванков. Той е пожелал мача с "Левски", за да може да се убеди в качествата на вратаря.

Президентът на клуба Дейвид Шийпшенкс пък бил готов да плати веднага 750 000 евро, колкото искат от "Герена" за своя страж. Сделката движи мениджърът Пол Чери, който от няколко години се опитва да уреди трансфер на национала в Англия или Шотландия. В "Ипсуич" вече игра един българин - нападателят Бончо Генчев.

"Левски" пък бе наречен "българския "Манчестър Юнайтед" в официалния сайт на "Ипсуич", където се посочва, че вицешампионите са най-популярният тим у нас. Според Джо Ройл контролата със "сините" ще определи титулярите за следващия сезон. Билетите за мача са между 6 и 12 лири.
8
512
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
27 Юли 2003 22:48
Продавай народе! Докато има кой да купува.
А от Иванков може и да стане вратар ако се разкара от оборо на народо.
27 Юли 2003 22:53
28 Юли 2003 01:03
А "Локо" Пловдив сигурно е българският Ливърпул.
28 Юли 2003 03:06
Божилов, не зная дали Локото са Ливърпул, но направиха доста добра селекция.Струва ми се че отбора им ще се сработи много по-бързо от тези на ЦСКА и Левски.То много чужденци много нещо.Кога ще имат време да се сработват, не ми е ясно.Особенно Левски, все ги намират от кол и въже.
28 Юли 2003 09:58
Че Иванков е един от най добрите ни вратари за никого не е тайна, и беше крайно време да се махне от скапаната ни държава и смешното ни първенство, но ако Левски го продава нека е след участието в евротурнирите, което убеден съм ще продължи и през пролетта на 2004г., така че Ипсуич ше трябва да почака
28 Юли 2003 12:21
прав си Грийн
28 Юли 2003 18:12
Плача от смях, като гледам нашия футбол по сателитната телевизия. Съдиите режат по поръчка, има съмнителни мачове. Чета как повечето играчи не взимат пари с месеци. Добре че националният отбор върви. Дано успеят момчетата. Искрено им го желая.
Краси Чомаков за "7 дни спорт", ето затова колкото по бързо си намерят отбор в чужбина толкова по добре за всички БГ футболисти а и за националният отбор като цяло
28 Юли 2003 19:41
То верно , че първенството ни е от скапано по скапано . Ама като си е наше и си нямаме друго ....
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД