:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът доволен от "Левски" въпреки загуба

Треньорът на "Левски" Георги Тодоров изрази задоволството си от играта на тима въпреки поражението с 0:1 от носителя на купата на Холандия "Утрехт".

"Моето желание бе да играем със силни отбори - каза Тодоров. - Загубихме, но през второто полувреме показахме отлична игра. Мисля, че при гола на холандците имаше нарушение срещу Лусио Вагнер."

Това бе втората контрола на българите, откакто са на лагер в Хьондерло (Хол). Гола вкара Стефан Танге в 34-ата мин., а "сините" доиграха мача с човек по-малко, след като Елин Топузаков бе изгонен в 82-ата мин. Срещата изгледа на живо и собственикът на "Левски" Майкъл Чорни, който пристигна в лагера още в събота.

"Сините" се оплакаха и от грубата игра на съперника, но са доволни, че никой от играчите не получи контузия в мача.
231
633
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
231
 Видими 
27 Юли 2003 22:49
Блеки от кога го пускат да излиза от Еврейско?
27 Юли 2003 22:59
На снимката:

Коуча на оборо показва нагледно как се бееега от мишелов с финтове кат пиянска права.


27 Юли 2003 23:51
Здравейте форумци! Тодоров може да е доволен от загубата, но не и аз. Ясно е, че не можеш да биеш наред, та дори и в контроли. Но един наставник няма право да изразява задоволство от загуби на тима си. И какви са тези хленчове, за съдийски грешки, груба игра на противника, ама никой не бил контузен. Всичко това е част от футбола и ако действително си професионалист, нямаш никакво основание да се жалиш. Играеш си играта, за осталато, както дойде. И малко встрани от темата. Прочетох, че идва в пробната на Левски, бразилски национал, то други май в България не влизат, със "апетитното" за кудоши име Чекиньо. Ако не е на ниво, жална ни маъка. Ще бъдем спукани от бъзик. Приятен ден на всички!
28 Юли 2003 00:26
Здравей Кара,

Наистина това си беше първото нещо за което си помислих като прочетох името на новата "звезда" .Не виждам как с 8 мача в национала на кариоките ще тича към БГ, но пък може и да бъркам Иначе, досадно повтарящи се обяснения за загубите, голове от засада (макар че само в 7 дни Спирт го бяха написали така), грубости и подобни. Както и да е. Ние сме си ние, навсякъде и каквото и да стане все другите са ни виновни, тук не говоря само за футбол и запаланяковщина. А явно Фатих Терим го тресе яко шубето , щом отива на крака до Ереван.

Поздрави
28 Юли 2003 01:10
Гогата искал "Левски" да се борел, дори и с цената на грубости.

No comment.
28 Юли 2003 01:12
А, забравих, простете, ако обичате!

УСПЕХ НА "Левски" В ЕВРОТУРНИРИТЕ!!!



И да внимаваме
28 Юли 2003 01:23
Но за феновете е важно едно, а именно

Пюник продължава
борбата в първенството на Армения.
28 Юли 2003 01:26
Zdraveite vsichki!Prochetoh, che CSKA sa gotovi sus sustava i sa bili Botev.Jelaia im uspeh sreshtu Punik i GAlatasarai.Predi vschko BULGARIA!Na nashia trener da ne mu se smeem za izkazvaniata.Ne sum gledeal macha i ne moga da kaja dali sme igrali dobre ili ne, no ne e dobre da se govori sled zaguba za dobra igra.Suglasen sum s Karata!Leka nosht na horata v Bg!
28 Юли 2003 03:26
Turchina zaminal da gleda igrata na Pjunik!!!!!!!
Nadjaval se, armenzite da otstranjat bg shampion, v protiven sluchai
dva turski otbora se izpravjat edin s/u drug!!!!!!!
Chul bil, che z*ska-to e otbora na turzite v BG!!!!!!!
Zitiram dumite mu na letishteto-
"I te sa kato nas"!!!!!!!
28 Юли 2003 05:25
Ами дойде време да видим кой кой е. ЦСКА ако има сериозни намерения и съответно възможности трябва да спечелят още в сряда в Ереван. Всичко друго е празни приказки. А на ВАС най-искрено ви пожелавам да спечелите 5 (ПЕТАТА) си победа на чужд терен в евротурнирите срещу Атирау след паметните такива над Вестманяер, Ескишехир, Рейпас и Дюделанж. И ПОМНЕТЕ ЧЕ ДОРИ И В БЕЛОРУСКИТЕ КЛУБНИ ТУРНИРИ ВИЕ НЯМАТЕ ПОБЕДА НА ЧУЖД ТЕРЕН, ТАКА ЧЕ ПРИНОСА ВИ КЪМ БГ ФУТБОЛА (И ТОЧКИТЕ СПЕЧЕЛЕНИ ЗА НЕГО) Е НАИСТИНА ОГРОМЕН. Като само искам да отбележа, че когато отбори като ЦСКА и Славия имаха вече в актива си по един полуфинал в Евротурнирите, Левски имаше само една победа, и съответно само един отстранен съперник Юргорден С ЗАГУБА И ПОБЕДА Това са фактите, другото са интерпретации. Само ЦСКА!
28 Юли 2003 05:27
Такива ми ти работи Gianni
28 Юли 2003 06:35
Ех че страсти са се разгорели през последните няколко дни. Сигурно ще да е от жребия.

Джани, ако мислиш да продължаваш в същия дух, по-добре ходи във форума на 7 дни или Монитор. Там обичат да се псуват и да ръсят щуротии. ЦСКА е български отбор, и освен това в момента е шампион на България.

Цесекарю, и теб като те прихванат няма спиране. Преди поне едно и също мнение го постваше само под всички теми за деня, а сега си почнал да го постваш и всеки ден. Ако не си забелязъл, когато се играе на елиминации важното е да продължиш, а не да побеждаваш и в двата мача на всяка цена. Херо мислеше по-различно и поради тази причина Литекс отпадна от поляците. Три години след полуфиналите на ЦСКА и Славия Левски играе четвъртфинал.
По същия начин аз бих могъл да напиша, че ЦСКА е единственият български отбор губил от исландци. И това е факт. Твоето не са интерпретации, а манипулации - поднасяне на подбрана част от фактите. Искаш да убедиш сам себе си нещо, що ли?
_
И по темата - Тодоров почна съвсем като Стойчо - те ни бият, той доволен. Головете били от засада, противниците били груби. Дрън-дрън. Колкото по-скоро си тръгне, толкова по-добре. Същото се отнася и за чорбаджията му, който доведе половината Бразилия на проби в Левски. Другата половина подписа по факса с ЦСКА.
28 Юли 2003 07:53
Back to the future, Извинвявай, ако съм засегнал нежна струна. Иначе само напомням на Gianni, нищо лично. По твоята логика, ЦСкА пък няма загуба в Гърция, и то все със титана Панатинайкос, като в единия случай той е настоящия финалист за КЕШ, загубил от Аякс с 1-0. Толкова за тях.
28 Юли 2003 08:28
Добро утро
Левски продължава с пробната, сега с бразилски национал. Много ми е странно всичко, толкова национали в Бг не са играли досега. И то когато Чорни каза че няма да дава пари, а Черепа по принцип не дава.
Има нещо гнило в Дания(пардон България)
28 Юли 2003 09:05
Добро утро на всички. Много моля многоуважаваните от мен форумци привърженици на Левски като Фючър например да коментират поведението на футболистите на Левски при научаването на жребия.
Играчите на Левски са пуснали химна на Галатасарай и са правили влакче.
След като няколко години се коментираше поведението на 15 лумпена от агитката на ЦСКА, които викали за турците, и същото поведение на 15 лумпена от агитката на Левски, то за втори път се вижда, че играчите на Левски са на същото ниво на лумпените. Първия случай беше с фланелнките "Аз мразя ЦСКА", но сега с това си изпълнение минаха всякакви граници.
Никога играч на ЦСКА не е правил такива простотии. Това говори за разлика м манталитета на играчите.
28 Юли 2003 09:07
CSKA-r, greshish. CSKA ima zaguba v Greece ot Olymnpiakos (po-dobre az da te popravq, otkolkoto nqkoj ot zabludenite).
Ne se bqh setil da tyrsq tochno takava statistica... Mnooogo, mnooogo dobro )))
Back malko izdysha sys FAKT-a si, ama prosteno mu e...

Gledah CSKA - Botev - toq Lima e neveroqten igrach...
28 Юли 2003 09:09
Ултра
откъде ти е информацията
28 Юли 2003 09:09
GIANNI, преди следващия път да кажеш такава глупост "Chul bil, che z*ska-to e otbora na turzite v BG" си помисли, кой отбор пее турските песни на Галасарай, и кой отбор има за фенове турците Мехмед Дикме и Ахмед Доган.

Жокер: Мога да ти кажа, че се намира в квартал Подуене.
28 Юли 2003 09:10
Арчи, за това, че са правили влакче ли и са пускали химна на турците??
28 Юли 2003 09:11
Ултра, мисля, че моето мнение си го знаеш. Друг е въпроса, че тая информация засега я намирам само из коментарите на привърженици на ЦСКА. Всъщност причината може да си е и у мен, защото няколко дни не съм следил новините, но днес се опитах да погледна и из архивите, но не намирам нищо такова.
Като стана дума за новини и архиви. Какво решиха за броя на чужденците в петък, че не ми се рови?
28 Юли 2003 09:13
Статията е от 7 дни спорт.
.
А за чужденците - клубовете имат право на 10 % от служителите си да са чужденци, а 7 да са в групата за мача.
28 Юли 2003 09:16
Back
и аз само там я намирам тая информация, за влакчето, единствено от привържениците на ЦСКА.
А чужденците са си по старому
28 Юли 2003 09:16
Фючър, това инфо не е от привържениците на ЦСКА, а от двама много големи, да не кажа болни левскари, които са с Левски в Холандия.Единия се казва Димитър Димитров и е кореспондент на 7дни ето какво казва той на страниците на вестника.
Жребият на ЦСКА за третия предварителен кръг за Шампионската лига имаше неочаквано силен отзвук в лагера на вечния враг на Левски в Холандия. В момента, в който разбраха, че не друг, а Галатасарай чака червените, момчетата на Георги Тодоров изпаднаха в еуфория. Те обикаляха хотел “Златното лале” с песни “Чим Бом, Чим Бом” по подобие на агитката на “Али Сами Йен”.
Същото заяви и Вальо Грънчаров, кореспондент на радио Дарик и радио Гонг, той го заяви пред ТВ Ринг. Лично аз съм го чул с ушите си. На въпроса вярно ли е, че е имало такова нещо, той не отрече, че е пускан химна на Галатасарай. Даже той малко се почувства неудобно и се чудеше как да смекчи положението.
Е, какво ще кажеш. Тези двамата не са фенове на ЦСКА, а болни левскари и щом те го казват. Същото се каза и от други журналисти там в Холандия.
Мисля, че коментара е излишен.
28 Юли 2003 09:21
Динко, благодаря.
Значи адвокатите на Черепа успяха да прокарат идеята си. Лично аз мисля, че това е неправилно и трябва да се прави разлика между счетоводителите на клуба и футболистите. Току-виж утре Порточанов обявил всички работници в Нефтохима за служители във фирмата и ...
Това за левскарите в някой стар брой на 7 дни ли е, защото в днешния не мога да намеря нищо такова?
Venom, провери пак данните си, ако мислиш, че факта, който съм посочил издиша. А логиката е на cskar, а не моя. Аз лично мисля, че това са глупави изтъквания и затова дадох пример, който да го покаже.
28 Юли 2003 09:24
Събота, 26 Юли 2003


В Левски пеят след жребия
ХЬОНДЕРЛОО
Димитър Димитров
наш пратеник

Жребият на ЦСКА за третия предварителен кръг за Шампионската лига имаше неочаквано силен отзвук в лагера на вечния враг на Левски в Холандия. В момента, в който разбраха, че не друг, а Галатасарай чака червените, момчетата на Георги Тодоров изпаднаха в еуфория. Те обикаляха хотел “Златното лале” с песни “Чим Бом, Чим Бом” по подобие на агитката на “Али Сами Йен”. Преди две години тъкмо Галатасарай спря Левски за Шампионската лига. Сега явно левскарите решиха да се помайтапят малко за сметка на ЦСКА. Закачките на двата отбора заради европейските турнири са нещо традиционно.


28 Юли 2003 09:24
Ултра, благодаря и на теб. Глупаци с голямо Г - това е, което мога да кажа. Все пак в информацията не става дума за химна на Галатасарай, а за това че са пеели името им, ама въпреки това е тъпо.
28 Юли 2003 09:26
Скапани чорбари направете нещо стойностно и тогава се бите в празните глави и внимаваите "ГАЛАТАСАРАЙ"
28 Юли 2003 09:27
Не че зщитавам Божков, но той нищо не прокарал, защото ако се съди по публикациите в пресата промяна относно чужденците няма:
...За бройката на чужденците в нашето първенство ръководителите на футбола ще се съобразят със законодателството в страната, но са категорично против увеличаване на сегашните 7 легионери.
28 Юли 2003 09:28
Фючър, това за левскарите е от съботния брой.
Ето ти линка
Натиснете тук
А иначе са ти кажа ли как изглежда вече ситуацията с чужденците.
Нафата - 180 служители - 18 чужденци
ЦСКА и Левски - около 160 служителя - 16 чужденци
Видима-Раковски - 57 служителя - 5-ма чужденци

Без коментар.
Лошото в случая е, че това е законодателство, и както в европа имаше случая Босман, случая с признаването лицата от страните кандидатки за ЕС за равноправни на тези от ЕС и т.н. така и в БГ има закон, който трябва да се спазва. Сега клубовете ако искат да имат 2 ако искат да имат 12 това си е тяхно право по закон.
28 Юли 2003 09:29
Фючър, Вальо Грънчаров каза, че е пускан химна на Галатасарай.
Просто по-тъпо от това няма на къде.
28 Юли 2003 09:31
Back, nqma kakvo da im proverqvam na faktite - znam gi dosta po-dobre ot kolkoto si mislish. Otbora se kazva Knatspirnufelag Akurejri, i CSKA gubi 1-0.
Sega ti kaji kolko sa BG otborite igrali v Islandiq?

Opredeleno smqtam che FAKT-ite ti izdishat. Prosto e smeshno da se sravnqva edin mach sys blyskashtata te v glavata istina: Otbora deto bil prokalar!!! pytq kym champs league vsishtonost e uspql da pobedi kato gost samo 4 nepretenciozni sypernika: Идрота Бандалаг Вестмания, Ескишехир, Лахти Рейпас и Дюделанж. Maj komentara e izlishen...

28 Юли 2003 09:33
Oppa, zabravih neshto. CSKA-r izrichno e napisal :
"...че когато отбори като ЦСКА и Славия имаха вече в актива си по един полуфинал в Евротурнирите, Левски имаше ..."

28 Юли 2003 09:34
Ултра, би ли коментирал реакцията на ЦСКА в последните три години като са научили за жребия на Левски? Много е глупаво едностранчиво да се правят оценки. Да ти дам един пример
Аз и ти имаме фирма. Обявява се голям конкурс за европоръчка на стойност милиони долари. Поръчката е много престижна и за нея се боря аз и още 16 европейски фирми. Твоята фирма каднидаства във друг фонд където нещата са далече по скромни.
Е ти ще бъдеш ли щастлив ако моята фирма спечели поръчката и се развие много бързо? След 1 година след изпълнениято на тази поръчка твоята фирма в никакъв случай няма да може да ми бъде конкурент в БГ пазара. Дали в този случай националната гордост ще те кара да ми стискаш палци.
Докато ние сме запалянковци и искаме БГ отбор да влезе най-накрая в ШЛ, то във футболните отбори нещата далече не са така. Първия пробил в ШЛ наш отбор ще излети напред само с парите от ТВ права, да не говоря за останалото. Няма да коментирам реакцията, сами си правете извода.
Все пак аз имам информация какво е било в отбора на ЦСКА когато Динамо биха Левски в БГ преди година. Химн не се е пяло, но скандиранията всички ги знаете. Не са за пред малки деца


Ники
САМО ЛЕВСКИ
Успех на ЦСКА в ШЛ
28 Юли 2003 09:39
Ники, честно казано това е голяма тъпотия. Все пак нито един играч на ЦСКА не е скандирал и пеел песни на турците.
А това за Динамо съм склонен да ти повялвам, защото си сериозен пич, но все пак това никой не знае официално, докато историята с Левски се писа по вестници, говори по ТВ и Радио.
Но както и да го погледнеш дали играчи на ЦСКА или Левски то, това е адски тъпо. Разбирам не обичай противника, но не се дръж като лумпен от агитката. Все пак те са обществени личности и са пример за подражание на много деца.
28 Юли 2003 09:46
Миналата седмица имаше предаване(май по Ринг) за детския футбол. Децата играели за първенство и даваха репортажи от финалите. А след това и интервюта с по-няколко момчета от всеки отбор. След обичайно тъпите въпроси(пр. "Коя телевизия гледаш най много" ) репортера пита децата:
- Кой ти е любимия футболист? На кого искаш да подражаваш?
Та на този въпрос нито едно, повтарям нито едно дете не каза име на бг-футболист.
Пример за подражание? Друг път!!!
И на децата са ясни!
28 Юли 2003 09:50
Динко, то щом и децата са ги разбрали какво да говориме.....

Редактирано от - Ултра ЦСКА на 28/7/2003 г/ 09:51:11

28 Юли 2003 09:57
За простотията на уефскарите съм писал и преди време и дори водихме един задочен спор с Back на тази тема. Лично не съм чул това, че са пели химна на Галата и са подскачали от кеф но като продължение на постването ми за тениските с обидни надписи за ЦСКА мога да се позова на това което видях по Ринг+. Отново ставаше дума за нескончаемите трансфери в Подуяне и какво беше огромното ми очудване когато хора от клуба се изтърсиха със сини фанелки на гърба на които на латиница пишеше аз мразя един полумесец със звезда и SKA. Ето това нещо не съм го виждал никога на Армията и няма защо гнусливи Уефскари да се тръшкат по телевизията, че футболистите на ЦСКА пели в съблекалните К .. за Уефски Оле. Аман от ГОВЕЖДИ ПРОСТОТИИ. ТОВА ПОВЕДЕНИЕ Е ИЗДИГНАТО В КУЛТ В ОТБОРЧЕТО ОТ КРАЙНИЯ КВАРТАЛ.
28 Юли 2003 09:57
Гошо Мишока:
Ето така искам да играят нападателите ми - с хъс, желание, и да се борят за всяка топка, дори и с цената на грубост.
Този тъпак не разбра ли, че между твърда игра и груба игра има разлика. Той не разбра ли, че в европа лакти и ръгане не се признават, той не разбра ли, че така се съсипват талантливи нападатели. Той явно нещо не е наясно с футбола, май се е объркал с ръгбито.
С лакти, ръгане и грубост едни играч вече и за пейка не става.
Ако Мишока е решил и другите да са такива........
28 Юли 2003 09:58
Ултра, 'що си редактираш мненията тъй често?
Крайно време е наистина нашите играчи да осъзнаят, че ги гледат много хора и най-вече деца.
Динко, вярно че децата искат да приличат на чуждите играчи, но то е заради футболните им умения. Иначе копират държането на нашите "звезди".
28 Юли 2003 09:59
Гошо Мишока - Ревльото:
Доколкото разбрах, това бил един от най-добрите съдии в Холандия. Ако обаче нивото на реферите в тази държава е такова, значи ние въобще нямаме причина да се сърдим на нашите си. Холандецът ни отряза главите. Имаше доста обратни отсъждания - при гола на Утрехт имаше последователно фаул срещу Вагнер и засада. През втората част пък реферът си затвори очите пред явно нарушение в наказателното поле срещу Герасимов.
А после Стойчо се оплаквал.
28 Юли 2003 10:00
а бе какви теми разисквате бре чиляци кой йво казал не разбрахте ли, че у бугарско футбол не е имало нема и нема да има.Защото итренери и футбалери и президенти и фенове СМЕ един дол дренки т.е. ЗА НОЩО НЕ СТАВАМЕ....тъжно е но е истина.
28 Юли 2003 10:00
Апропо, забравих да попитам уважаемите от мен сини форумци. А бе Вие защо паднахте от Вилхелм ІІ ????.
28 Юли 2003 10:02
Смърф, не сме падали от Вилем II. Загубухме от Утрехт, който е носитен на кралската купа на Холандия. Не е като да паднеш от третодивизионен отбор с 0:1.
Много бързо го превъзнесохте Лима, ако се окаже звезделин ще ви гледаме сеира


Ники
САМО ЛЕВСКИ
Успех на ЦСКА в ШЛ
28 Юли 2003 10:02
Фючър, редактирам се мненията често, защото имам един дребнав приятел във форума. Ти познаваш ли го?
А я аз да те питам:
А защо паднахте от Утрехт???
28 Юли 2003 10:04
Dobro Utreh sini fei4ki !



Koito fen na 1914 kaje 4e 6te se radva CSKA da prodalji sre6tu Galata (ili koito i otbor da bilo) e 4ist lajec !!!



Kakto i az 6te izlaja ako kaja 4e sam iskal 1914 da bie Galata, no ne se i radvah kato padnaha i ne si puskah himna na Chim Bom !!!
28 Юли 2003 10:05
Ултра, да те върна ли няколко дни назад и една статия в ММ в която двете вратарчета в купом оплюха съдията за провала ви с/у Енерги?


Ники
САМО ЛЕВСКИ
Успех на ЦСКА в ШЛ
28 Юли 2003 10:06
Добро утро ШАМПИОНИ, добро утро Чим-Бомовци
28 Юли 2003 10:09
Въобще не съм се заинтересувал от точното име на този посредствен тим от Холандия. Като знам , че купите в тези страни са за обиграване на съставите мога да си представя и класата на носителя. Но важното е че Мишочето откри заговор. Обърнете внимание на параноята на този некадърник.
28 Юли 2003 10:11
Смърфи, не си спомням за какво съм спорил с теб, но обикновено аз споря с някого във форума, за това, което той казва. Ето и в случая ти отново ни наричаш говеда, уефски и не знам още какво си. А всъщност да, като истински червен интелектуалец ни наричаш и "отборчето от Подуене" - нали това беше измислино от онзи титан на мисълта Гарелов. И всичко това тръгна точно за да се замажат неуспехите на ЦСКА след '89 година като се омаловажат и принизят успехите на Левски.
И какво очаквате след всичко това - играчите на Левски да пеят "Само ЦСКА". Не ги оправдавам, казах вече, че това е голяма глупост. Но не оправдавам и поведението на болшинството от вас червени фенове, които се поддадохте на тази хитра манипулацийка на тогавашните шефове на ЦСКА. После това се хареса на много хора (досущ като чалгата) и стигнахме дотам да си мерим неуспехите, както много точно го определи BatJoro.
Както и да е - аз винаги съм се стремил да се обръщам към хората отсреща с имената или прякорите, които са си избрали.
Back to the future [миризливо говедо]
28 Юли 2003 10:12
Лелееееее що канчета са се истипосали да коментират загубата на Левски.Абе хора загуба като загуба нищо срамно, и това все пак е Утрехт не е гарнд от рода петоразреден германски отбор.......Аален например... А и накрая добър ден на всички фенове...няма значение с какъв цвят
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД