:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 320
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Google с нов интерфейс

Google промени дизайна на търсещата си система. Новото е връзката към системата й за търсене на стоки Froogle. Най-голямата промяна е във външния вид на рекламните линкове. Самата рекламна колонка е отделена от останалите чрез вертикална черта. Над тях е поместен надпис Sponsored Links (платени линкове).

Заедно със сменения дизайн Google представи и тестова версия на два свои нови проекта: Google Personаlized и Google Web Alerts. Първата услуга представлява система за търсене в мрежата в зависимост от индивидуалните нужди на потребителя. Резултатите от търсенето ще се появяват визуално отделени, над всички останали. За използването на Google Personаlized потребителят трябва първо да фиксира тематична област на интереси, в която желае да търси. Линковете от списъка ще се изобразяват визуално чрез различни цветове.

Вторият проект е система за периодично информиране на потребителя при получаване на нова информация от интересуващата го сфера. Тази услуга разширява новинарската система News Alerts, като Web Alerts ще събира новата информация не само от новинарските бюлетини, но и от уебсайтове.
519
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД