:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 337
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Накратко

Microsoft контраатакува

решението на Европейския съюз да й наложи глоба от 497 млн. евро за нарушаване на антимонополното законодателство с твърдението, че то нарушава авторските права на корпорацията. Подадена е и жалба за отмяна на глобата до окончателното произнасяне на апелативния съд по казуса. По думите на главния юрист на компанията Брад Смит решението на антимонополната комисия няма да окаже влияние на разработката на новата версия на операционната система - Microsoft Longhorn. По решение на комисията корпорацията трябва в 90-дневен срок да представи версия на Windows без Media Player. В рамките на 120 дни Microsoft е задължена да предостави достатъчно информация за операционната си система на Windows на конкурентни компании, разработващи сървърен софтуер.



Yahoo ще купи



европейската компания за електронна търговия Kelkoo.com. Сделката е на стойност 475 млн. евро и ще бъде финализирана до края на годината. Kelkoo е основана във Франция през 1999 г. Основната й дейност е събиране на информация за различни видове стоки, търсачка и предоставяне на ценова информация за пазарни цени на различни стоки. В базата данни на Kelkoo има над 3 млн. продукта, организирани в общо 25 категории - филми, книги, музика, мобилни телефони, компютри, автомобили и др. Kelkoo се използва от 10% от общия брой Интернет потребители, сочи маркетинговото проучване. Покупката на Kelkoo ще даде възможност на Yahoo да затегне позициите си на пазара на електронната търговия и реклама, както и да конкурира още по-успешно Google.
2
720
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
03 Април 2004 03:35
evropa da sadi MS za tova che spira podrajkata na W98 i taka pravi milioni stari komputri nepotrebni.
04 Април 2004 12:31
fractale, kato ti e mqka za staria komp, kachi na nego olekotena Linux distribucia i shte se prerodi...zaebi go smradlivia chicho Bill, dnite mu sa preboreni, kolkoto i da e bogat ..
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД