:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 237
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Доган остави Кърджали

Лидерът на ДПС Ахмед Доган за първи път няма да води листата в някогашния бастион на движението - Кърджали. Там за водач е определен депутатът Ремзи Осман. Второто място също е за досегашния депутат Лютфи Местан. В листата на 6-о място е и бившият кмет на Кърджали Расим Муса.

До редакционното приключване на броя не стана ясно къде си е избрал да води листа Сокола. Почти сигурно било обаче, че той ще оглави тази в Добрич. Има вероятност Доган да поведе и листата в Благоевград.

Заместниците на Доган - Осман Октай и Емел Етем, ще водят листи съответно в Бургас и Разград. Бившият шеф на 38-ото Народно събрание Юнал Лютви пък е начело в Шумен. За Варна пък ДПС са си харесали листата да се води от члена на Сметната палата и зам.-шеф на 36-ото НС Кадир Кадир. В Търговище листата ще се води от Касим Дал, а в Хасково - от областния председател на партията Мустафа Зенал.

Двама български генерали ще водят в Стара Загора и Враца - Ангел Марин и Радослав Пешлеевски.

До късно вчера не бе ясно кой е начело на листата на ДПС в 23-и и 25-и софийски избирателен район. В 24-и срещу Иван Костов и Стефан Данаилов ДПС избра да издигне лидера на Либералния съюз Румен Данов. В София-област пък водач е шефът на Евророма, която е в коалиция с ДПС, Цветелин Кънчев.

В Силистра най-вероятно водач ще е Кемал Еюп или Рамадан Аталай. Във Велико Търново водачка пък е зам.-кметицата на града Ерджан Алкова.
353
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД