:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СДС откри кампанията с грандиозно шоу, БСП затвори булевард

Снимка: Александър Михайлов
Грандиозен спектакъл откри кампанията на СДС в зала 1 на НДК снощи. Зрителите гледаха изпълнителите на 3 огромни екрана, десетки тонколони озвучаваха залата. Музикантите обаче пееха на плейбек. Водещ беше актьорът Николай Сотиров.

Петима тъпанджии подгряха публиката в началото, а след тях детски хор "Пим-пам" запя и пусна сини балончета с надпис "Младежки СДС". После зрителите изгледаха документален филм за промените от 1989 г. насам. Те освиркаха всеки кадър, на който се показваха Андрей Луканов, Ахмед Доган, Любен Беров, Желю Желев и Жан Виденов.

Кампанията на лявата "Коалиция за България" пък тръгна с митинг-концерт. За целта червените бяха затворили бул. "Ал. Стамболийски" (между "Витошка" и бул. "Христо Ботев"). Хиляди се събраха и слушаха концерта и политическите речи на лидерите си. Кампанията започна с музика - дует "Мания" и рапърите Румънеца и Енчев подгряваха публиката до качването на сцената на лидерите. Пред множеството застанаха всички водачи на листи и лидерите на партиите от коалицията. С по едно изречение те бяха представени на хората от артистите Невена Бозукова и Петър Чернев. След това те заедно изпяха химна.

Актьорът и водач на листа в София Стефан Данаилов пък представи лидера на БСП Георги Първанов, който също говори пред събралите се хиляди симпатизанти. След това между речите на сцената попяха Веселин Маринов, Нели Рангелова, Иво Гяуров, дует "Ритон", цигански състав. Стартът на кампанията завърши с рокконцерт с участието на "БГ РОК" и "Атлантик".
 
Стефан Данаилов на първия предизборен митинг на БСП - той ще е рекламното лице на лявата "Коалиция за България".
360
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД