:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 266
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Роджър Федерер
№1 в света Роджър Федерер

е заявен в състава на националния отбор на Швейцария за плейофа срещу Италия за оставане в Световната група на купа "Дейвис" - неофициалното световно първенство по тенис за мъжки отбори. 15-кратният шампион от Големия шлем обаче ще реши дали да вземе участие в двубоя на клей в Генуа (18-20 септември) след края на Откритото първенство на САЩ. Заради травма в гърба Роджър пропусна мача от I кръг за купа "Дейвис" срещу САЩ, загубен от швейцарците с 1-4 през март.



Първа ракета на испанския

национален отбор ще бъде Рафаел Надал в 1/2-финалната среща за купа "Дейвис" срещу Израел в Мурсия (18-20 септември). Освен световния №3 в състава на шампиона за 2008 г. бяха включени още Давид Ферер, Томи Робредо и Фелисиано Лопес. Ако Надал, който цяло лято бе измъчван от травма в колената, все пак реши да се оттегли, той ще бъде заменен от Хуан Карлос Фереро.



Край на кариерата си

възнамерява да сложи японската тенисистка Ай Сугияма. 34-годишната ветеранка е взела това решение след края на участието си на двойки в US Open - в понеделник тя и партньорката й Даниела Хантухова (Слвк) загубиха в III кръг с 6:4, 4:6, 4:6 от Зи Ян/Жи Жен (Кит). В кариерата си бившата №8 на сингъл и №1 на двойки Сугияма има 6 титли поединично и 37 на каре (3 в Големия шлем).
829
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД